Spicy thai beef salad

Spicy thai beef salad
Antal: 4 personer
Ingredienser
Salat
- 2 rødløg, finthakket
- ½ spidskål, finthakket
- 2 håndfulde blandet salat
- 3 gulerødder, skåret i skiver
- 1 agurk, skåret i skiver
- 1 avocado, skåret i skiver
- 1 bundt frisk asparges (kan undlades)
- 100 g bønnespirer
- 1-2 håndfuld frisk koriander efter smag
- 200 g risnudler (glas, æg eller normale nudler kan også bruges)
- 1 håndfuld peanuts, grofthakket
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 lime, saften herfra
- 1 tsk. tørret chilli til drys
- 400 g flankesteak, stegt og skåret i tynde skiver
Spicy dressing
- ½ tsk. rød karrypasta
- ½ lime, saften herfra
- 1,5 spsk. tahin
- 1 spsk. soya sovs
- 2 tsk. honning eller sirup
- 2 spsk. vand
Sådan gør du
Salat
- Snit gulerod, agurk, spidskål og rødløg fint og kom det i en stor skål eller fad sammen med blandet salat. Blancher asparges og skær dem i stykker af ca. 2 cm. Kom også dem i skålen sammen med bønnespirer og avocado i skiver.
- Kog nudler efter anvisning på pakken og bland det i salaten.
- Steg din flankesteak, krydder med salt og peber og skær den i tynde skiver.
- Anret kødet i salaten sammen med finthakkede peanuts, frisk koriander, sesamfrø og lime. Drys med tørret chili.
Spicy dressing
- Bland rød karrypasta, soya, tahin, honning og saften fra en halv lime i en skål. Tilsæt til sidst vand alt efter hvor tyk en konsistens du ønsker.
