Beef udon suppe

Det var alt herfra, hav en skøn dag!
Beef udon suppe
Ingredienser
Suppe
- 12 dl oksebouillon
- 2 spsk. friskreven ingefær
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 spsk. frisk chili, finthakket (efter smag)
- 1 spsk. miso pasta
- 1 spsk. østerssauce
- 2 spsk. soyasauce
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. sesamolie
- 1 lime saften herfra
Fyld
- 150-200 g flankesteak, tykstegsbøf eller andet
- 200 g udon nudler
- 1 peberfrugt, i stave
- 1 gulerod, i stave
- 70 g champignon, i skiver
- 100 g sukkerærter, i halve
- 3 stængler forårsløg, i skiver
- 1 håndfuld broccoli, i buketter
- 2 æg, smilende
- frisk koriander
- sesamfrø
Sådan gør du
- Kog din oksebouillon op i en stor gryde, og tilsæt fintrevet ingefær, presset hvidløg, finthakket chili sojasauce, fiskesauce, østerssauce, sesamolien, misopasta og limesaft. Skru lidt ned for varmen og lad suppen stå og simre under låg i ca. 10 minutter.
- Rens og snit grøntsagerne og tilsæt dem så til suppen (undtaget koriander). Kom det i suppen og lad dem simre med i 5-10 minutter.
- Imens koger du nudlerne efter anvisningen på pakken, og hælder dem derefter ned i gryden.
- Steg kødet, og skær det derefter i tynde skiver.
- Kog ægget i ca. 7 minutter, så det er smilende. Pil det og skær det i halv.
- Find to dybe tallerkener frem og placer et halvt æg i hver skål sammen med kødet. Overhæld med den varme suppe og top med frisk koriander og sesamfrø.