Hvis du siger ‘mad’, så svarer jeg ‘hygge’ tilbage.

Hej med dig! Fedt, at du er landet her mit i midt madunivers. Mit navn er Emma, og jeg er 25 år gammel. Jeg er VILD med al den hygge, som man kan skabe omkring et måltid🍴Hvad end det er en eftermiddagsgåtur over en bolle med ost og en god kop kaffe; en fredag aften i sofaen med hjemmelavet pizza og X-factor; eller en sommerhustur med gode venner og lækker simremad, SÅ er det indbegrebet af hygge! Hele processen fra, at man begynder at tænke over, hvad man skal have og spise til aftensmad, til man researcher diverse opskrifter, til man handler ind (mindre fedt😉), til man står i køkkenet og kokkerere, for at man til sidst kan sætte tænderne i et lækkert måltid i godt selskab. Alt dette er med til at skabe madglæde for mig, og netop denne madglæde vil jeg gerne gerne dele med dig. 

Når jeg tænker tilbage, så holdt min madglæde sig i starten til glæden ved at spise mad, men som årene gik opstod også en glæde og passion for at lave mad og ikke mindst nørde med at style og fotografere mad. Netop denne kombination af interesser har medført, at jeg til hverdag beskæftiger mig med både madfotografi, opskriftudvikling og foodstyling (læs med her). Udover mad, så har jeg også en stor interesse for krop, psyke og træning.

Profilbillede Emmaolsen.dk

Derfor har jeg taget en bachelor i Idræt med tilvalg på psykologi på Aarhus Universitet og arbejder også som spinningsinstruktør i Fitness World samt som reformerinstruktør. Jeg er bosat i Arhus med min kæreste Thomas og vores kære hund Charlie, som vi bruger meget (!!) tid på 🐶

Madbloggen startede jeg tilbage i 2019. Jeg var droppet ud af en uddannelse som viste sig ikke at være noget for mig, og jeg havde derfor tiden til at forfølge en lille (men voksende) tanke inde i mig: Jeg ville lave min egen hjemmeside og skabe et madunivers, hvor jeg kunne fodre min interesse for både madlavning, foodstyling og fotografi 📸 Det blev til madbloggen emmaolsen.dk, hvor jeg først og fremmest vil inspirere til uhøjtidelige hverdagsopskrifter, som er nemme og simple. Man behøver nemlig ikke at være mesterkok for at lave flotte og velsmagende retter – uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. 

Hos mig er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele – også de søde sager. Derfor håber jeg også, at et afbalanceret forhold til mad vil skinne gennem mine opskrifter. Du er mere end velkommen til at smide en kommentar, eller tagge @emmaolsen.dk på Instagram, hvis du har prøvet en af mine opskrifter – det vil jeg elske at høre om!

Du må HYGGE dig,
– Emma 🤎