Madfotografi og foodstyling

Madfotografering og video til dine kanaler

Som madfotograf kan jeg på freelance basis hjælpe din virksomhed med at producere content til digitale platforme. Jeg kan opskriftsudvikle med jeres produkt i fokus og hertil skabe en billedserie, en opskriftsvideo eller anden madfilm, der gennem det visuelle udtryk og foodstyling får dit brand og produkt til at fremstå bedst mulig, hvad enten det er til sociale medier, magasiner, hjemmesider, webshops, e-bøger eller noget helt andet.

På billedsiden får du farverigt og indbydende content, der er med til at skabe en stemning hos modtageren, så man får lyst til at sætte tænderne i netop dén slags sandwichbrød eller lyst til at købe netop dét slags tallerken stel. På videosiden får du korte, hurtige og effektive videoer. Det er et format, der egner sig godt til modtagerens flygtige opmærksomhed på sociale medier – og som egner sig perfekt som en Instagram Reel eller en TikTok-video.

Er du interesseret i at aktivere mine kanaler med madfotografi og video med dit brand i fokus? Så læs videre længere nede.

Eksempler på madfotografi og foodstyling

Du kan se et lille udvalg af eksempler på madfotografi, video og foodstyling nedenfor. Ønsker du billederne i fuld kvalitet, så skriv endelig en mail.

Madfotograferi og foodstyling 1
Madfotograferi og foodstyling 3
Madfotograferi og foodstyling 5
Madfotograferi og foodstyling 7
Video produceret til NORMAL
Video produceret til Salling.dk

Content creation fra A-Z

Har din virksomhed brug for hjælp til at få det producerede indhold udover rampen på de sociale platforme, så kan jeg også hjælpe med det. Jeg kan hjælpe med drift og vækst af de sociale medier som eksempelvis Intragram, TikTok, Youtube, Pinterest eller Facebook. Jeg producerer indhold i form af billeder og og korte videoer med udgangspunkt i tidens trends og tendenser, samt den digitale platform, som indholdet skal performe på. Det kan være en billedserie, en step-by-step opskriftsvideo eller anden madfilm der skaber en stemning hos modtageren. Ligemeget hvad, vil jeg gennem det visuelle udtryk og foodstyling får dit brand og produkt til at fremstå på en det mest indbydende måde.

Hvis din virksomhed har behov for det, har jeg også erfaring med at lave content fra A-Z til sociale medier, hvilket vil sige, at jeg også kan planlægge og skrive tekster til det content, jeg skaber. På den måde sikrer I jer et opslag, der både er visuelt æstetisk, men også har en fængende tekst.

Vil du vide mere om content creation? Så læs mere her.

Madfotografering og video til mine kanaler

Det er også muligt at aktivere mine kanaler som markedsføringskanal. På den måde kommer jeg til at være direkte associeret med produktet, der markedsføres, og derfor siger jeg udelukkende kun ja til samarbejder, hvis jeg ser et tydeligt match mellem virksomheden og mit madunivers.

Er vi et match, vil du med min Instagram-profil emmaolsen.dk få adgang til en målgruppe på 20.000 følgere, der primært består af kvinder i aldersgruppen 28-45 år. Min profil er nærmest udelukkende målrettet mad, hvorfor du får en skarpskåret målgruppe, der interesserer sig for mad og produkter heromkring. Du får gennem opslag, stories eller reels dine produkter til at indgå som naturlig del på min blog – men med jeres produkter i centrum. Det er indhold, der placerer sig mellem professionelt indhold og unser-generated-content.

Vil du aktivere mine kanaler? Så ræk ud til mig for at høre nærmere omkring et samarbejde. Har jeg vækket din interesse, og har du lyst til at høre mere, eller har en idé til en samarbejdsform, som jeg ikke har opridset her, så er du mere end velkommen til at tage fat i mig på mail eller telefon.

📞 +45 61 66 75 45
✉️ [email protected]