Content creation

Som content creator kan jeg hjælpe din virksomhed med drift og vækst af sociale platforme som eksempelvis Instagram, TikTok Youtube, Pinterest eller Facebook. Jeg producerer indhold i form af billeder og korte videoer med udgangspunkt i tidens trends samt den digitale platform, som indholdet skal performe på. Det kan være en billedserie, en step-by-step opskriftsvideo eller anden madfilm der skaber en stemning hos modtageren. Uanset hvad, vil jeg gennem det visuelle udtryk og foodstyling få dit brand og produkt til at fremstå på en den mest indbydende måde.

Se eksempler på content creation her!

På billedsiden får du farverigt og indbydende content, der er med til at skabe en stemning hos modtageren, så man får lyst til at sætte tænderne i netop dén slags sandwichbrød eller lyst til at købe netop dét slags tallerken stel. På videosiden får du korte, hurtige og effektive videoer. Det er et format, der egner sig godt til modtagerens flygtige opmærksomhed på sociale medier – og som egner sig perfekt som en Instagram Reel eller en TikTok-video.

Ønsker du udelukkende foodstyling, mad- eller videografi? Så læs mere her.

Hvis din virksomhed har behov for det, har jeg også erfaring med at lave content fra A-Z til sociale medier, hvilket vil sige, at jeg også kan planlægge og skrive tekster til det content, jeg skaber. På den måde sikrer I jer et opslag, der både er visuelt æstetisk, men også har en fængende tekst.

Gør derfor ligesom Salling Group: De sidste 1,5 år har jeg været ansvarlig for driften af Sallings Instagram profil ‘Salling ROOFTOP‘ og dele af Sallings hovedprofil, ‘Sallingdk‘. Jeg har gennemsnitligt leveret 4 ugentlige posts samt stories, hvilket har skabt vækst og øgede interaktioner.

Eksempler på content creation

Du kan se et lille udvalg af eksempler på noget af det content jeg har skabt for virksomheder de seneste år. Ønsker du billederne i fuld kvalitet, så skriv endelig en mail.

Content creation 1
Content creation 3
Content creation 5
Content creation 7
Content creation 9
Content creation 11
Content creation 13
Content creation 15
Video produceret til NORMAL
Video produceret til Salling.dk

Har jeg vækket din interesse, og har du lyst til at høre mere, eller har en idé til en samarbejdsform, som jeg ikke har opridset her, så er du mere end velkommen til at tage fat i mig på mail eller telefon. Du kan se et lille udvalg af eksempler på madfotografi, video og foodstyling nedenfor. Ønsker du billederne i fuld kvalitet, så skriv endelig en mail.

📞 +45 61 66 75 45
✉️ [email protected]