Kontakt og samarbejde

Er du interesseret i et samarbejde? Jeg kan skabe værdi for dig og din virksomhed på flere forskellige måder. Jeg har blandt andet samarbejdet med virksomheder som NORMAL, WhiteAway, Le Creuset, Salling, Starbucks, Kop&Kande og mange flere, hvor jeg har løst freelanceopgaver inden for madfotografering og opskriftsudvikling. Derudover har jeg stået for drift af blandt andet Sallings SoMe-profiler som content creator.

Som madfotograf kan jeg hjælpe din virksomhed med markedsføring af jeres brand ved at producere originalt indhold (video og billeder) til jeres digitale platforme. Jeg skaber indbydende content, der gennem det visuelle udtryk og foodstyling får dit brand og produkt til at fremstå på den bedst mulige måde, hvad enten det er til sociale medier, magasiner, hjemmesider, webshops, e-bøger eller noget helt andet.

Som opskriftsudvikler skaber jeg originale, kreative og skræddersyede opskrifter til netop dit brand. Jeg researcher, tester og udvikler opskrifter, med målet om at repræsentere dit brand præcis som du ønsker det, gennem opskriften.

Som content creator kan jeg hjælpe din virksomhed med drift af sociale platforme som eksempelvis Instagram, TikTok Youtube, Pinterest eller Facebook. Jeg producerer indhold i form af billeder og korte videoer med udgangspunkt i den digitale platform, som indholdet skal performe på.

Har jeg vækket din interesse, og har du lyst til at høre mere, eller har du en idé til en samarbejdsform, som jeg ikke har opridset her, så er du mere end velkommen til at tage fat i mig på mail eller telefon.

Kontakt og samarbejde 1

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt mig:
📞 +45 61 66 75 45
✉️ [email protected]