Thai bowl med peanutsauce

Thai bowl med peanutsauce
Antal: 2 personer
Ingredienser
Thai Bowl
- 250 g risnudler
- 300 g kyllingebryst
- 3 spsk. soya sovs
- salt og peber
- olie til stegning
- 2 avocadoer
- 1 mango
- ½ agurk
- 3 gulerødder
- 1 lime
- 100 g edamamebønner
- blandet salat
- frisk koriander
- frisk chili
- peanuts
- sorte sesamfrø
Peanutsauce
- 2-3 spsk. peanutbutter (helst creamy)
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 3 spsk. soya sauce
- ½ citron, saften herfra
- ½ dl vand
Sådan gør du
Thai Bowl
- Kog risnudlerne som anvist på pakken.
- Skær kyllingebryst i små skiver og mariner det i soya sauce. Steg på panden i olie og krydder med salt og peber.
- Riv og snit alle grøntsager og anret i skåle sammen med nudler og kylling.
- Top med koriander, chili, peanuts og sorte sesamfrø. Server med peanutdressing.
Peanut dressing
- Skræl ingefær og riv det. Pres hvidløg og bland det sammen med peanutbutter, soya, vand, citronsaft og ingefær. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker dressingen mere flydende.