Frokost & aftensmad

Thai bowl med peanutsauce

Har I endnu ikke valgt, hvad der skal stå på menuen i aften, så prøv denne thai bowl fyldt med smag. Den består af mango, avocado, edamamebønner, agurk, gulerod, risnudler og soymarineret kylling. Den er toppet med friske koriander, chili, sorte sesamfrø og peanutsauce med hvidløg og ingefær. En frisk, nem og sund ret til en lun sommeraften. Hav en skøn dag!

Thai bowl med peanutsauce

Forb. tid30 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

Thai Bowl

  • 250 g risnudler
  • 300 g kyllingebryst
  • 3 spsk. soya sovs
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • 2 avocadoer
  • 1 mango
  • ½ agurk
  • 3 gulerødder
  • 1 lime
  • 100 g edamamebønner
  • blandet salat
  • frisk koriander
  • frisk chili
  • peanuts
  • sorte sesamfrø

Peanutsauce

  • 2-3 spsk. peanutbutter (helst creamy)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. friskrevet ingefær
  • 3 spsk. soya sauce
  • ½ citron, saften herfra
  • ½ dl vand

Sådan gør du

Thai Bowl

  • Kog risnudlerne som anvist på pakken.
  • Skær kyllingebryst i små skiver og mariner det i soya sauce. Steg på panden i olie og krydder med salt og peber.
  • Riv og snit alle grøntsager og anret i skåle sammen med nudler og kylling.
  • Top med koriander, chili, peanuts og sorte sesamfrø. Server med peanutdressing.

Peanut dressing

  • Skræl ingefær og riv det. Pres hvidløg og bland det sammen med peanutbutter, soya, vand, citronsaft og ingefær. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker dressingen mere flydende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering