Buddha bowl med søde kartofler og barbecue-marinerede kikærter

Buddha bowl med søde kartofler og barbecue-marinerede kikærter
Ingredienser
Søde kartofler
- 2 store søde kartofler, skrællet og skåret i tern
- olivenolie
- stødt paprika
- chiliflager
- salt og peber
Barbecue marinerede kikærter
- 2 dåser kikærter
- 3-4 spsk. barbecue sauce
- 3-4 spsk. olivenolie
- salt og peber
Ærtepure med tahin
- 3 dl ærter (fra frost)
- 2 spsk. citronsaft
- 1 spsk. tahin
- 4 spsk. vand
- peber
Derudover
- 1 mango, i tern
- 1 avocado, i tern
- 300 g cherrytomater, i halve
- 1 agurk, i tern
- 1 bundt asparges, i skiver (eller broccoli)
- 400 g couscous kogt efter anvisning på pakken
- sesamfrø til drys
Sådan gør du
Søde kartofler
- Fordel kartoffelternene på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie. Drys med paprika, chiliflager, salt og peber.
- Bag i ovnen i 25-30 minutter ved 200 grader almindelig ovn til de er møre.
Barbecue marinerede kikærter
- Skyl kikærterne i en si og kom dem i en skål med barbecue sauce, olivenolie, salt og peber.
- Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter til de er sprøde.
Ærtepure med tahin
- Tø ærterne op og kom dem i en minihakker sammen med de andre ingredienser. Blend til du har en cremet konsistens. Ønsker du den mindre fast, tilsæt da enten mere tahin, citronsaft eller lidt vand.
Sammensætning
- Rist asparges på panden i lidt olie salt og peber og fordel dem derefter i skåle med couscous, mango, avocado, tomat, agurk, søde kartofler, kikærter, ærtepuré i skåle og drys med sesamfrø.