Vil du følge med? 👇
Nem opskrift på hjemmelavet hummus
Cremet hummus
Her får du en nem opskrift på hjemmelavet hummus, en cremet og krydret kikærtedip! Hummus kan bruges på mange måder – eksempelvis i din sandwich eller pita, som dip til grøntsagstave eller som tilbehør til falafler. Derudover kan du også servere den ovenpå fladbrød med grillet halloumi.


Hummus
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 dåse kikærter (240 g drænet vægt)
- 2 spsk. tahin
- olivenolie
- ½ citron (saften herfra)
- 1 fed hvidløg (presset)
- 1 tsk. stødt spidskommen Reklamelink
- 1 isterning
- frisk persille til pynt
- salt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kom kikærter, tahin og lidt olivenolie i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens.
- Tilføj citronsaft, hvidløg, spidskommen, 1 isterning og blend igen. Spæd til med olivenolie lidt ad gangen til du får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber, og pynt med persille.Et trick til en topcremet hummus er, at tilføje 1 isterning undervejs! Prøv det!
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere