Vil du følge med? 👇
Majskolber deluxe
Majskolber med chilimayo, persille og parmesan
En luksusudgave af den klassiske majskolbe med persillesmør! Prøv dem næste gang du griller – du vil ikke fortryde! Majs marineres i en blanding af paprika og olie og grilles derefter. Jeg topper dem med en hjemmerørt chilimayo og topper med friskrevet parmesan, persille og chili.
Opskriften er udviklet sammen med den gode Josephine.
Majskolber deluxe
Antal: 4 stk
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 4 majskolber
Marinade
- 3 tsk. paprika
- 1 tsk. salt
- 3 spsk. olie
Chili mayo
- 1 dl mayo
- 2 spsk. sød chilisauce
- 1-2 tsk. stærk chilisauce (fx sriracha)
- 1 spsk. limesaft
Derudover
- frisk persille
- 30 g parmesanost
- ½ rød chili til pynt
Sådan gør du
- Fjern blade og tråde fra majskolberne, skær enderne af og halver dem (bræk dem midt over).
- Bland ingredienserne til marinaden i en lille skål og vend majskolberne deri.
- Grill majskolberne i ca. 5-10 minutter og vend dem jævnligt.
- Bland mayo, sød chilisauce, stærk chilisauce og limesaft sammen.
- Anret de færdigt grillede majs på et fad og fordel chilimayo, persille, friskreven parmesan og evt. chili på toppen.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere