Vil du følge med? 👇
Myntedressing med hvidløg
Nem myntedip
Her får du opskriften på en simpel myntedressing med hvidløg og citron. Myntedressing eller myntedip, som det også kaldes, består af græsk yoghurt, frisk mynte, citronsaft og hvidløg.
Dressingen kan bruges på mange forskellige måder, og den passer fx rigtig godt til mad fra det mellemøstlige køkken, som fx lam og kebab. Derudover er den også lækker til diverse salater som fx bulgursalat, couscous salat eller en klassisk tabouleh. Myntedressing kan også bruges som smørelse i sandwich eller i pitabrød eller som dip til falafler. Så mulighederne er mange! Se min opskrift op myntedressing med hvidløg herunder.
Myntedressing med hvidløg
Antal: 1 portion
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 2 dl græsk yoghurt (10%)
- 1 håndfuld mynteblade
- 1 fed hvidløg
- ½ citron (saften herfra)
- salt og peber
Sådan gør du
- Hak mynte fint og pres hvidløget.
- Kom græsk yoghurt, mynte og hvidløg i en skål. Rør rundt.
- Pres saften fra en halv citron heri og krydder med salt og peber.
Emmas tips til opskriften
- Myntedressing passer rigtig godt til mad fra det mellemøstlige køkken, som fx lam og kebab eller til en bulgursalat eller en couscous salat. Derudover er den også skøn til en klassisk tabouleh.
- Myntedressing er også lækkert i diverse salater.
- Myntedressing kan bruges som smørelse i sandwich eller i pitabrød.
- Myntedressing passer perfekt som dip til falafler.
- Myntedressing passer også godt til det indiske køkken, fx oven på en dahl.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere