Bulgursalat med bagte peberfrugter og feta

Bulgursalat m. bagte peberfrugter og feta
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 250 g grov bulgur
- 4 dl vand
- 1 broccoli
- 50 g ristede græskarkerner
- 200 g frisk feta
- 8 spsk. frisk persille
Bagte peberfrugter
- 3 peberfrugter
- 3 spsk. olivenolie
- 1 spsk. chilifalger
- 1 spsk. hvidløgskorn el frisk hvidløg
- salt og peber
Dressing
- 5 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog bulguren og lad den dryppe godt af.
- Mariner peberfrugterne i olie, chili, hvidløg og salt og peber uden at skære i dem. Smid dem i ovnen og bag dem ved 200 grader i 20 minutter. Lad dem køle af, og pil derefter forsigtigt skralden af, og skær dem i tynde strimler.
- Kog broccolien og skær den i små buketter.
- Rist græskarkernerne på en panden og tag dem af varmen når de begynder at poppe.
- Skær fetaen i små tern, og bland nu alle ingredienser sammen i en stor skål.
- Lav dressingen af olivenolie, citron og salt og peber og hælder over bulgursalaten inden servering.
