Koreansk nuddel bowl

Her får du opskriften på en ret så FRÅD ret, hvis jeg selv skal sige det! Det er en af mine kærestes favoritter, som er super nem og hurtig at lave. Vi kalder den ‘Korean noodle bowl’ – det er noget af en titel ikk’?;).

Denne bowl består af oksekød, glasnudler, forårsløg og så MASSER af lækker smag fra ingefær, hvidløg, soya, chili sauce, honning og sesam! Vi topper den med en hjemmelavet sriracha mayo, sesamfrø og masser af frisk forårsløg.

Max nemt og max lækkert!!

Korean noodle bowl

TIP! Prøv også min opskrift på Koreansk Ris Bowl <<

Korean noodle bowl

Korean Noodle Bowl

Vær den første til at bedømme!
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

  • 400 g hakket oksekød
  • 2 spsk. sesamolie
  • 1 dåse tomatpuré
  • 2-3 spsk. sriracha sauce
  • 4-5 spsk. soyasauce
  • 3 spsk. honning
  • 4 spsk. sesamfrø (gem lidt til pynt)
  • 3 fed hvidløg
  • 4 cm frisk ingefær
  • 1 tsk. brun farin
  • 5 forårsløg (gem lidt til pynt)
  • 200 g glasnudler
  • 2-3 kopper vand

Sriracha Mayo

  • 50 g mayonaise
  • 25 sriracha
  • 1 lime
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Pres hvidløg, riv ingefær og hak forårsløg fint (brug også det grønne af forårsløget).
  • Steg oksekød i sesamolie på en dyb pande eller wok ved høj varme, så det bliver brunet godt af.
  • Tilføj tomatpure, sriracha, honning, soya, sesamfrø, hvidløg, brun farin, ingefær og forårsløg og rør det godt rundt. Lad det stege i 2-4 minutter.
  • Placer gladnudlerne ovenpå kødet og overhæld med vand. Start med 1,5 kop vand, og tilføj så mere hen ad vejen. Sæt låg på og lad det stege videre.
  • Tilføj mere vand hvis der er brug for det og rør ofte, så det ikke brænder på. Lad retten stege under låg, til glasnudlerne er bløde og har fået nok.
  • Klip nudlerne over med en saks i passende størrelse, så de blive korte og nemme at spise!

Sriracha Mayo

  • Rør mayo, sriracha og lime sammen.
  • Smag til med salt og peber og tilføj evt. mere sriracha for mere spice.

Sammensætning

  • Fordel dine nudler i en bowl og top med frisk forårsløg, sriracha mayo og sesamfrø.
  • Server med soyasauce og frisk lime.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 327
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments