Frokost & aftensmad

JAPANSK RAMEN MED KYLLING OG GRØNT

Annonce Le Creuset
Her til aften er vi rykket til det asiatiske køkken med denne japansk-inspirerede ret – nemlig Ramen nuddelsuppe. Det er enkelt og hurtig at bikse sammen, og så er det dælme også sundt! Ingefær, chili og koriander fungerer super godt sammen og giver en karakteristisk smag som er vildt lækker. Du kan tilsætte alle de grøntsager du har lyst til, og bruge de nudler du vil, så her er det bare med at bruge hvad man har i køleskabet. Det er en ret, jeg varmt vil anbefale! Velbekom:)

JAPANSK RAMEN MED KYLLING OG GRØNT

Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 280 g kylling
  • 12 dl grøntsagsbullion
  • 200 g nudler (alle slags kan bruges)
  • tsk. stødt ingefær
  • 3 spsk. soyasauce
  • 2 spsk. østersovs
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. frisk chili
  • 2 peberfrugter
  • 70 g champignon
  • 100 g forårsløg
  • frisk koriander
  • 2 æg, smilende

Sådan gør du

  • Kog grøntsagsbullionen op, og tilsæt soyasauce, østersauce, presset hvidløg, ingefær og lime i skiver og lad også det koge op kort til en suppe. 
  • Snit nu forårsløg, champignon, chili og peberfrugt i fine strimler, tilsæt det til suppen, og lad den simre i 10 minutter.
  • Kog nudlerne efter anvisning på pakken og lad dem dryppe af. 
  • Kog dine æg i 7 minutter, så de bliver smilende, og skær dem over i halve. 
  • Steg kyllingen i lidt olie og kryder med salt og peber. Skær i strimler. 
  • Du er nu klar til at anrette! FInd to skåle, og start med at komme nudler og kylling i. Hæld nu suppen med grøntsager over og pynt med frisk korriander. 
  • Nyd retten varm og smag evt. til med salt og peber. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *