Marry Me Chicken 1
Marry Me Chicken 3

Kylling i cremet flødesauce

Her får du en smækker lækker opskrift på Marry Me One Pot Chicken! Den lækreste one pot med nudler og kylling i en cremet flødesauce. Saucen får smag fra soltørret tomat, chili og hvidløg, og så får den den cremede lækre konsistens fra freiskreven parmesanost og fløde. Jeg topper retten med forårsløg, frisk koriander og bønnespirer! Se videoopskrift.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Madmusen! Se den herunder!

Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

5 fra 2 bedømmelser
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 45 minutter
Samlet tid 45 minutter

Det skal du bruge

  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 kyllingebryster
  • 50 g hvedemel
  • 2 fed hvidløg
  • 16 stk. soltørrede tomater
  • 1 spsk. paprika
  • 2 tsk. chili (finthakket)
  • ca. 1250 ml hønseboullion
  • ½ liter madlavningsfløde
  • 5 spsk. revet parmesanost
  • 400 g ramen nudler (eller andre nudler)

Til servering

  • frisk koriander
  • bønnespirer
  • forårsløg
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

  • Kom mel i en skål sammen med salt og peber. Vend kyllingebrysterne heri.
  • Steg kyllingen i en gryde i olie ved middel ca. 4 minutter på hver side. tag kyllingen af panden og læg på en tallerken (den skal i gryden igen senere).
  • Hak soltørret tomat groft og hak chili fint. Pres hvidløget.
  • Kom lidt mere olie i gryden og tilsæt nu soltørret tomat, chili, hvidløg og paprika.
  • Lad det stege et par minutter og tilsæt derefter fløde og halvdelen af boullionvandet (ca. 600 ml).
  • Lad retten komme op og simre og kom så kyllingen tilbage i gryden.
  • Drys med friskreven parmesanost og lad kyllingen simre under låg i ca. 5 minutter, så den kan suge en masse smag. Tag kyllingen op igen og skær den i skiver.
  • Tilføj resten af boullionvandet stille og rolig og kog nudlerne heri. Måske du ikke vil bruge alt vandet – prøv dig frem til du har den konsistens du bedst kan lide! Det kommer også an på hvilke nudler du bruger!
  • Smag retten til med salt og peber.
  • Server retten i skåle med kylling, frisk koriander, bønnespirer og forårsløg på toppen.
Kunne du lide opskriften?
5 fra 2 bedømmelser

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Marry Me Chicken

Videoopskrift Marry Me Chicken

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 329
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments