Krydret suppe med oksekød og bacon

Denne opskrift på indianersuppe, som er en krydret suppe med oksekød og bacon, er den perfekte suppe at lune sig på i de kolde vintermåneder. Udover hakket oksekød og bacon, gemmer der sig også både gulerødder og peberfrugt i suppen. Jeg topper suppen med cremefraiche og rødbede og server eventuelt suppen med et stykke flute.

Du kan med fordel lave dobbeltportion når du er i sving, og så fryse suppen ned til en travl hverdagsaften.

Klik her for at se flere opskrifter på lækre supper.

indianersuppe
Indianersuppe 2

Indianersuppe

4 fra 2 bedømmelser
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time

Det skal du bruge

  • 150 g bacon i små tern
  • ½ dl olie
  • 250 g løg, grofthakket
  • 4 fed hvidløg, presset
  • 700 g hakket oksekød
  • 150 g gulerødder, i tern
  • 1 grøn peber, i tern
  • 1 gul peber, i tern
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 100 g tomatpuré
  • 2 l oksebouillon
  • tsk. paprika
  • dl fløde (tilsættes til sidst)
  • salt og peber

Toppings

  • creme fraiche
  • rødbede i tern
  • frisk persille
  • flute
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

  • Svits bacon af på en pande og læg det derefter til side.
  • Sauter derefter løg og hvidløg og brun kødet. Stil til side.
  • Find en stor gryde og kom bacon, kød, løg og hvidløg heri sammen med gulerod, peberfrugt, hakkede tomater, tomatpuré, oksebouillon og paprika.
  • Lad det kort koge op og lad det derefter stå og simre i ca. 30 minutter under låg. De sidste 10 minutter tilsættes fløden.
  • Smag til med salt og peber og top med creme fraiche, rødbede og persille.
Kunne du lide opskriften?
4 fra 2 bedømmelser

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 310
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments