Indianersuppe

Indianersuppe
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 150 g bacon i små tern
- ½ dl olie
- 250 g løg, grofthakket
- 4 fed hvidløg, presset
- 700 g hakket oksekød
- 150 g gulerødder, i tern
- 1 grøn peber, i tern
- 1 gul peber, i tern
- 2 dåser hakkede tomater
- 100 g tomatpuré
- 2 l oksebouillon
- 1½ tsk. paprika
- 1½ dl fløde (tilsættes til sidst)
- salt og peber
Toppings
- creme fraiche
- rødbede i tern
- frisk persille
- flute
Sådan gør du
- Svits bacon af på en pande og læg det derefter til side.
- Sauter derefter løg og hvidløg og brun kødet. Stil til side.
- Find en stor gryde og kom bacon, kød, løg og hvidløg heri sammen med gulerod, peberfrugt, hakkede tomater, tomatpuré, oksebouillon og paprika.
- Lad det kort koge op og lad det derefter stå og simre i ca. 30 minutter under låg. De sidste 10 minutter tilsættes fløden.
- Smag til med salt og peber og top med creme fraiche, rødbede og persille.