Ikke-kategoriseret

Enchiladas

Enchiladas

Forb. tid25 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid40 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Krydret oksekød

  • 450 g oksekød
  • olivenolie
  • 2 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, presset
  • 3 gulerødder, revet
  • 1 pose taco-krydderimix
  • 10 stykker jalapenos, finthakket (mere/mindre efter smag)
  • 1 lille dåse tomatpuré (70 g)
  • 1 dåse hakkede tomater (400 g)
  • 150 g majs
  • 1 dåse sorte bønner eller andre slags bønner
  • salt og peber

Derudover

  • 6 pandekager
  • 1 glas salsa
  • 175 cheddarost
  • forårsløg til pynt
  • frisk koriander til pynt

Sådan gør du

  • Brun kødet af ved høj varme i en gryde i lidt olie. Tilsæt løg og hvidløg og steg til løgene er bløde.
  • Tilsæt revet gulerod, tomatpuré, hakkede tomater og taco-kryddeirmix og rør det godt sammen. Lad det småsime under låg i ca. 15 minutter. Rør undervejs, så det ikke brænder på.
  • Tilsæt majs og bønner de sidste 5 minutter og lad retten blive varmet godt igennem. Smag til med salt og peber.
  • Find et ildfast fad og smør bunden med 2 dl salsa. Fyld dine pandekager med din kødsauce og drys med cheddar ost. Rul sammen og placer i et ildfast fad med lukningen nederst. Afslut med at smøre et lag salsa på toppen og drys med cheddarost. Har du kød til overs, hæld det da i fadet i siderne (som på billedet).
  • Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 15-18 minutter. Brug evt. grillfunktionen til sidst for at få ostens brun.
  • Pynt med finthakket forårsløg, koriander og jalapenos.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering