Spansk tortilla (æggekage med kartofler)

Spansk tortilla (æggekage med kartofler)
Antal: 4 personer
Ingredienser
Fyld
- 350 g kartofler, i grove tern
- 1 rødløg, hakket
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 squash, i tern
Æggemasse
- 8 æg
- 1,5 dl fløde
- 2 spsk. hvedemel
- salt og peber
Toppings
- 100 g feta, smuldret
- 1 pakke bacon i tern
- frisk purløg
- rugbrød
Sådan gør du
Fyld
- Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
- Skær kartoflerne i tern og forkog dem i 5 minutter i letsaltet vand.
- Sauter løg og hvidløg i en dyb pande med høje kanter (der kan gå i ovnen).
- Tilsæt squash og lad det stege med nogle minutter. Tilsæt også kartofler. Steg i 5-10 minutter.
Æggemasse
- Pisk æg, mel, fløde, salt og peber sammen i en skål og hæld det over fyldet i panden.
- Smuldr med feta og bag æggekagen i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter til æggen har sat sig.
Topping
- Steg bacon på en pande, klip purløg fint og rist dit rugbrød. Anret fint på æggekagen, når den er færdig.
