Frokost & aftensmad

Bønne-fyldte peberfrugter med feta

Hurra for hurtig og nem aftensmad! Det var tilfældet herhjemme i går, hvor en rest bønnegryde fra fryseren endte som bønne-fyldte peberfrugter med feta. Jeg toppede dem med krydderurtedressing og koriander i rigelige mængder! Som tilbehør lavede jeg cremede hvidløgsris. Bønnegryden finder du opskriften på HER, hvor du blot skal følge opskriften til og med punkt 6. Gem resten af gryden i fryseren, og brug den sammen med selleri- eller kartoffelmos en anden dag. Hvidløgsrisene finder du HER. Det var alt herfra, god dag til jer!

Bønne-fyldte peberfrugter med feta

Forb. tid25 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid55 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Fyldte peberfrugter

  • 3 stk. peberfrugt
  • ½ portion bønnegryde (se link øverst)
  • olivenolie
  • en god håndfuld feta
  • frisk koriander

Krydderurtedip (lidt på slum)

  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 1 håndfuld frisk persille, finthakket
  • lidt citronsaft
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2-3 dl cremefraiche eller græsk yoghurt
  • lidt stødt spidskommen
  • salt og peber

Tilbehør

  • hvidløgsris (se link øverst)

Sådan gør du

Fyldte peberfrugter

  • Tænd ovnen på 160 grader varm luft.
  • Find et ildfastfad og smør lidt olie i bunden.
  • Halver dine peberfrugter og tag kernerne ud. Pensel dem med lidt olivenolie og kom dem i fadet.
  • Fordel din bønnegryde (eller anden fyld) i dine peberfrugter og top med smuldret feta.
  • Bag i ovnen i ca. 30 minutter, eller til fetaen er ved at blive sprød-

Krydderurtedressing

  • Kom alle ingredienser i en skål og smag til med stødt spidskommen, salt og peber.

Hvidløgsris (se link øverst)

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering