Bønne-fyldte peberfrugter med feta

Bønne-fyldte peberfrugter med feta
Antal: 4 personer
Ingredienser
Fyldte peberfrugter
- 3 stk. peberfrugt
- ½ portion bønnegryde (se link øverst)
- olivenolie
- en god håndfuld feta
- frisk koriander
Krydderurtedip (lidt på slum)
- 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
- 1 håndfuld frisk persille, finthakket
- lidt citronsaft
- 1 fed hvidløg, presset
- 2-3 dl cremefraiche eller græsk yoghurt
- lidt stødt spidskommen
- salt og peber
Tilbehør
- hvidløgsris (se link øverst)
Sådan gør du
Fyldte peberfrugter
- Tænd ovnen på 160 grader varm luft.
- Find et ildfastfad og smør lidt olie i bunden.
- Halver dine peberfrugter og tag kernerne ud. Pensel dem med lidt olivenolie og kom dem i fadet.
- Fordel din bønnegryde (eller anden fyld) i dine peberfrugter og top med smuldret feta.
- Bag i ovnen i ca. 30 minutter, eller til fetaen er ved at blive sprød-
Krydderurtedressing
- Kom alle ingredienser i en skål og smag til med stødt spidskommen, salt og peber.
Hvidløgsris (se link øverst)
