Frokost & aftensmad

Bagt pasta i flødesauce med chorizo og grønt

Bagt pasta i flødesauce med chorizo og grønt

Forb. tid20 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid35 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g pasta (jeg brugte pastarør)
  • 1 løg (eller to små), finthakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 150 g champignon, grofthakket
  • 150 g cherrytomater, skåret i halve
  • 1 porrer, skåret i skiver
  • 1 broccoli, (brug også stilken), i buketter
  • 6 skiver soltørret tomat, skåret i små stykker
  • 200 g bacon i tern
  • 100 g chorizo, skåret i små skiver
  • 4 æg
  • 2,5 dl madlavningsfløde (jeg brugte 15%)
  • 60 g parmesanost
  • frisk basilikum
  • salt og peber
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Kog pastaen og stil den til side.
  • Varm en pande op og steg bacon heri. Når baconen er færdig, læg det da til side og steg nu chorizo i et par minutter. Læg til side.
  • Sauter nu løg, hvidløg og champignon (tilsæt evt. lidt olie) og tilsæt derefter soltørret tomat, porrer, broccoli og tomat. Lad det stege med i 5-10 minutter.
  • Pisk æg, madlavningsfløde, salt og peber sammen og riv halvdelen af parmesanosten deri.
  • Find et ildfastfad eller brug en støbejernsgryde og bland pasta, bacon, chorizo, grøntsager og flødesauce deri. Bland det godt rundt. Riv resten af parmesanosten udover, smid en håndfuld basilikumsblade i og bag i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering