Skip to content
No results
Emma Olsen
No results
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • Mine 20 bedste opskrifter på lækre pastaretter
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig

Vil du følge med? 👇

📧  Send mig en mail!
📧  Send mig en mail!

Vil du følge med?  👉

Emma Olsen
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • Mine 20 bedste opskrifter på lækre pastaretter
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig
Emma Olsen

Forside › Supper

Supper

hokkaidosuppe
  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Cremet hokkaidosuppe

nem tomatsuppe
  • 45-60 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Forret, Hovedret

Hjemmelavet tomatsuppe

broccolisuppe
  • 30-45 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Forret, Hovedret

Nem broccolisuppe

  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Forret, Hovedret

Nem og cremet blomkålssuppe

Mulligatawny suppe
  • 60+ min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Mulligatawny suppe

kartoffel porre suppe
  • 15-30 min
  • Aftensmad
  • Forret, Hovedret

Kartoffel porre suppe

ærtesuppe
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Forret, Hovedret

Nem ærtesuppe

Grøntsagssuppe
  • 45-60 min
  • Aftensmad

Grøntsagssuppe

Fyldig, mættende og cremet græskarsuppe
  • 30-45 min
  • Aftensmad

Cremet butternut squash suppe

  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Tomatsuppe med kokosmælk

  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Indianersuppe

  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Beef Ramen suppe

1 2
Næste
Følg med på Instagram
Open post by emmaolsen.dk with ID 18370510222125797
🍍🥭🍨ANANAS-MANGO SORBET PÅ 5 MINUTTER! Server denne simple sommer-sorbet på en festlig måde i ananasskåle! Du skal bruge frossen mango, frisk ananas og sirup eller honning. Se den præcise opskrift herunder!

Det skal du bruge (1/2 ananas skål):
- 300 g frossen mango 
- 1 ananas (150 g kød + 1 skål) 
- 1-2 spsk. sirup eller honning 

Sådan gør du:
1. Start med at skære din ananas over på langs og udhul den med en ske. Gem kødet. 

2. Kom ca. 150 g ananas, 300 g frossen mango og sirup i en foodprocessor eller minihakker og blend til du har en cremet ananas sorbet. Du skal blive ved med at blende - pludselig bliver den cremet. Tilsæt evt mere sirup for sødme eller vand for tyndere konsistens. 

3. Fordel din sorbet i din halve ananas og nyd enten isen med det samme, eller kom den i fryseren et par timer, hvis du ønsker den mere fast. 

4. Top med grofthakket chokolade.

☀️Skal du prøve? Så husk at gemme opskriften på bogmærke nederst i højre hjørne.
Open post by emmaolsen.dk with ID 18028039988673650
Ugens 🍽️ 🍓🌱🥣☀️
Open post by emmaolsen.dk with ID 18357897649197388
🍍🍨GRILLET ANANAS MED IS OG MYNTESUKKER PÅ 10 min!!

Den nemmeste dessert med ananas, is og hjemmelavet myntesukker (sukker og frisk mynte blendet sammen)🌱 

Tænd op i grillen eller gør jeg som jeg og smid ananas i din panini maskine (piv-smart!). Smid ananas på, og server med is og myntesukker!

OPSKRIFT👇🏼2 personer
100 g sukker
3 håndfulde frisk mynte
4 skiver ananas
40 g smeltet smør
2 kugler vaniljeis

Sådan gør du👇🏼
Pil bladene af myntekvistene.

Kom bladene i en minihakker sammen med sukker og blend til du har en grøn myntesukker.

Opbevar i et skoldet tørt glas med låg i køleskabet.
Grillet ananas

Skær skraldet af din ananas og skær 4 tykke skiver (ca. 1 cm).

Smelt smør i en gryde og pensel ananas skiverne godt ind.

Placer ananas skiverne på en grillpande, en grillrist eller brug en paninimaskine. Lad dem få fine grillstiber og tag dem derefter af varmen.

Server med vaniljeis og mynte sukker.

Go dag🌞

#pineapple #dessert #icecream #summer #sommer #sommerdessert #ananas🍍
Open post by emmaolsen.dk with ID 18298941622169138
I var mange der var interesserede i flere ideer til morgenmad, SÅ, snart går jeg i sving med en lille serie med nogle af de simple sager jeg bikser sammen til morgenmad ✨🥣

Her er et lille sneakpeak i nogle af de ideer jeg vil dele med jer💗☀️ Go fredag!
Open post by emmaolsen.dk with ID 18306093388242256
Gem til weekenden! Opskrift på nem Tiramisu uden alkohol! Eeeeelsker elsker elsker den her dessert og den er jo så nem at lave!☕️🧁

OPSKRIFT 👇🏼
3 æg (delt i blomme og hvider)
1 tsk. vaniljesukker 
100 g sukker
500 g mascarpone
2 dl stærk kaffe (afkølet)
1 dl marsala (kan undlades)
1 pakke ladyfingers (200 g)
3 spsk. kakaopulver (usødet)

SÅDAN GØR DU:
Del æggene i hvider og blommer og kom dem i hver sin skål.

Pisk hviderne stive i den ene skål, så de er luftige og helt hvide.

I den anden skål pisker du æggeblomme, sukker og vaniljesukker sammen til en luftig æggesnaps.

Kom mascarponen i en skål og rør den lige hurtigt igennem med elpiskeren, så du har en ensartet konsistens. Kom det derefter i skålen med æggensnaps og pisk igen til en cremet, ensartet konsistens. Pas på med at piske for meget, så risikerer du at massen bliver for vandet.

Vend forsigtigt æggehviderne i mascarponecremen unden at slå luften ud af dem.

Bland den afkølede kaffe og marsala i en skål. Dyp hurtigt ladyfingers-kiksene heri. Du må ikke lade kiksene blive i skålen med kaffen, da de så bliver al for bløde. De skal bare lige dyppes hurtigt og så op.

Fordel lidt af mascarponecremen i bunden af et fad. Jeg bruger et fad på ca. 23 x 23 cm. Fordel derefter kikesne i rækker ovenpå. Passer de ikke helt i længden, så bare knæk dem over.

Kom endnu et lag mascarponecreme på efterfulgt af kiks. Afslut med creme til sidst.

Stil på køl, gerne natten over ellers minimum 4 timer.

Sigt kakaopulver over kagen lige inden servering,
Open post by emmaolsen.dk with ID 18082502143781618
Server denne for dine gæster næste gang. Simpelt, lækkert. Tomattærte med ricotta🌱🍅

OPSKRIFT 👇🏼
1 plade butterdej (firkantet form)
1 æg (til pensling)
3-4 store tomater (gerne forskellige farver)
6 små tomater (gerne i forskellige farver)
150 g ricotta ost
frisk basilikum
friskkværnet salt og peber
evt. grøn eller rød pesto som topping

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180° varmluft.

Rul butterdejen ud og brug en kniv til at ridse en firkant 1 cm. fra kanten hele vejen rundt (se fremgangsmåde i video). Det er vigtigt, at du ikke ridser hele vejen gennem dejen. Dette gøres for så vi efter bagning kan tage midten ud.

Pensel kanterne med sammenpisket æg og bag derefter i ovnen i ca. 20 minutter.

Lad bunden køle helt af inden du forsigtigt med en kniv tager midten ud, så du får en midte hvor du kan komme fyldet i.

Smør bunden med ricotta og fyld den derefter med skiver af tomater.

Pynt med frisk basilikum og drys med salt og peber.

Top evt. med klatter af pesto og NYD.

#tomat #tomato #tomattærte #butterdej #puffpastry
TikTok Instagram Pinterest Facebook Email
Kategorier

Alle opskrifter (494) Bagværk (48) Bowls (18) Drikkevare (5) Grillmad (20) Kage (51) Kartoffelsalat (6) Madtærter (13) Nudler (13) One Pot Pasta (4) Pastaretter (73) Pastasalat (4) Risotto (6) Risretter (15) Salater (67) Simremad (24) Supper (17) Søde sager (85) Tilbehør, toppings og dips (51)

Måltid

Aftensmad (293) Frokost (159) Morgenmad (36) Snack (41)

Retter

Dessert (79) Forret (57) Hovedret (192)

Nemt og hurtigt

0-15 min (78) 15-30 min (165) 30-45 min (98) 45-60 min (64) 60+ min (78)

Anledning

Brunch (47) Forret til nytår (26) Fødselsdagsmad (41) Gæstemad (37) Hovedret til nytår (7) Julemad (42) Julesalater (6) Julesmåkager (7) Nytårsdesserter (11) Nytårsopskrifter (91) Påskemad (14) Salater til nytår (15) Snacks & appetizers til nytår (29) Tapas (49)

Verdensdel

Amerikansk (9) Asiatisk (25) Dansk (56) fransk (3) Græsk (8) Indisk (6) Italiensk (69) Mellemøstlig (8) Mexicansk (17)

Kostretning

Vegetarisk (92)

Cookie indstillinger

Powered by Bloggerspace Bloggerspace blognetværk raket

Rate This Recipe

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required