Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Spicy thai beef salad
Antal
4
personer
Forb. tid:
40
minutter
min
Samlet tid:
40
minutter
min
Ingredienser
Salat
2
små
rødløg
(skåret i ringe)
½
rød eller hvid spidskål
(finthakket)
2
håndfulde
blandet salat
(her feldsalat)
3
gulerødder
(skåret i skiver)
¾
agurk
(skåret i skiver)
1
avocado
(skåret i skiver (kan undlades))
100
g
bønnespirer
1-2
håndfuld
frisk koriander efter smag
200
g
risnudler
(eller en anden slags nudler)
1
håndfuld
peanuts
(grofthakket)
1
spsk.
sesamfrø
(her de sorte)
400
g
flankesteak eller culottesteg
(stegt og skåret i tynde skiver)
Spicy tahindressing
½
tsk.
rød karrypasta
½
lime
(saften herfra)
1½
spsk.
tahin
1
spsk.
sojasauce
2
tsk.
honning eller sirup
(eller sirup)
2
spsk.
vand
Tilberedning
Salat
Snit gulerod, agurk, spidskål og rødløg, avocado og kom det i en stor skål eller i et fad sammen med blandet salat og bønnespirer.
2 små rødløg,
½ rød eller hvid spidskål,
2 håndfulde blandet salat,
3 gulerødder,
¾ agurk,
100 g bønnespirer,
1 avocado
Kog nudler efter anvisning på pakken, lad det køle af og bland det så i salaten.
200 g risnudler
Steg din flankesteak (eller anden slags kød) og skær den i tynde skiver.
400 g flankesteak eller culottesteg
Anret kødet i salaten sammen med finthakkede peanuts, frisk koriander, sesamfrø og lime.
1-2 håndfuld frisk koriander efter smag,
1 håndfuld peanuts,
1 spsk. sesamfrø,
½ lime
Spicy dressing
Bland rød karrypasta, soya, tahin, honning og saften fra en halv lime i en skål. Tilsæt til sidst vand alt efter hvor tyk en konsistens du ønsker.
½ tsk. rød karrypasta,
1½ spsk. tahin,
1 spsk. sojasauce,
2 tsk. honning eller sirup,
2 spsk. vand