Frokost & aftensmad

Thai salat med glasnudler og peanutdressing

Her får i en af min nye absolut favoritretter! Nemlig en thai inspireret salat med glasnudler, grøntsager, kylling, peanutbutterdressing og frisk koriander. Ønsker du en lidt mere deluxe udgave, kan du prøve at lave den med flanksteak, det smager også virkelig godt. Se hvordan du gør det HER. Jeg har også lavet denne udgave blot med ægnudler, se billede under opskriften. Velbekom!

Thai salat med glasnudler og peanutdressing

Forb. tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Salat

  • 200 g glasnudler
  • 1 pose blandet salat
  • 2 gulerødder, skåret i skiver
  • 150 g bønnespirer
  • 1 agurk, skåret i skiver
  • 100 g edamamebønner
  • frisk koriander
  • 1 håndfuld peanuts, grofthakket
  • kylling eller flanksteak

Dressing

  • 1 fed hvidløg, presset
  • saft af en halv citron
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 1 spsk. soyasovs
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. frisk revet ingefær
  • ½ dl vand

Sådan gør du

Salat

  • Læg nudler i en skål og hæld kogende vand over og lad dem stå i 5 minutter. Hæld vandet fra og lad det køle af.
  • Snit gulerødder og agurk og kom det i en stor skål sammen med edamamebønner, bønnespirer, salat og nudler.
  • Tilbered kødet og anret i skålen sammen med frisk koriander, peanuts og dressing.

Dressing

  • Skræl ingefær og riv det. Pres hvidløg og bland det sammen med penautbutter, soya, vand, olie, citron og ingefær. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker dressingen mere flydende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering