Frokost & aftensmad

Thai salat med glasnudler og peanutdressing

Thai salat med nudler og peanutdressing

Forb. tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Salat

  • 200 g nudler (glasnudler, ægnudler eller normale)
  • 1 pose blandet salat
  • 2 gulerødder, skåret i skiver
  • 1 agurk, skåret i skiver
  • 150 g bønnespirer
  • 100 g edamamebønner
  • frisk koriander
  • 1 håndfuld peanuts, grofthakket
  • 450 g kylling

Dressing

  • 1 fed hvidløg, presset
  • saft af en halv citron
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 1 spsk. soyasovs
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. frisk revet ingefær
  • ½ dl vand

Sådan gør du

Salat

  • Kog nudler efter anvisning på pakken og lad dem køle af imens du laver resten af retten.
  • Snit gulerødder og agurk og kom det i en stor skål sammen med edamamebønner, bønnespirer, salat og nudler.
  • Tilbered kødet og anret i skålen sammen med frisk koriander, peanuts og dressing.

Dressing

  • Skræl ingefær og riv det. Pres hvidløg og bland det sammen med penautbutter, soya, vand, olie, citron og ingefær. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker dressingen mere flydende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering