Thai salat med glasnudler og peanutdressing

Thai salat med glasnudler og peanutdressing
Antal: 4 personer
Ingredienser
Salat
- 200 g glasnudler
- 1 pose blandet salat
- 2 gulerødder, skåret i skiver
- 150 g bønnespirer
- 1 agurk, skåret i skiver
- 100 g edamamebønner
- frisk koriander
- 1 håndfuld peanuts, grofthakket
- kylling eller flanksteak
Dressing
- 1 fed hvidløg, presset
- saft af en halv citron
- 2 spsk. peanutbutter
- 1 spsk. soyasovs
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. frisk revet ingefær
- ½ dl vand
Sådan gør du
Salat
- Læg nudler i en skål og hæld kogende vand over og lad dem stå i 5 minutter. Hæld vandet fra og lad det køle af.
- Snit gulerødder og agurk og kom det i en stor skål sammen med edamamebønner, bønnespirer, salat og nudler.
- Tilbered kødet og anret i skålen sammen med frisk koriander, peanuts og dressing.
Dressing
- Skræl ingefær og riv det. Pres hvidløg og bland det sammen med penautbutter, soya, vand, olie, citron og ingefær. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker dressingen mere flydende.