Hjemmelavet julekrydderi

julekrydderi
julekrydderi

Opskrift på julekrydderi

Hjemmelavet julekrydderi kan bruges til stort set ALT i juletiden! Den fantastiske duft får tankerne hen på julesmåkager, julehjerter, risengrød og meget mere. I december måned bruger jeg julekrydderiblandingen oven på min havregrød, yoghurt, risengrød, i min kaffe, i min kakao, i mine klatkager, i min mandelsmør, i min dahl og meget mere!

For mig, er denne skønne julekrydderiblanding undværlig i julemånederne. De velsmagende og aromatiske krydderier er med til at skabe den helt rigtige atmosfære, som kendetegner julen med masser af varme og hygge. Jeg bruger kanel, ingefær, nellike, muskatnød, kardemomme, allehånde og stjerneanis. Har du ikke alle krydderierne, så går det nok! Prøv dig frem og smag til – så får en julekrydderi som du kan lide den bedst!

TIP! Skal du i julestemning, så hop ind og se alle mine juleopskrifter <<

julekrydderi

Hjemmelavet julekrydderi

5 fra 1 bedømmelse
Antal: 1 portion

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter

Det skal du bruge

  • 3 spsk. stødt kanel
  • 1 spsk. stødt ingefær
  • 1 spsk. stødt muskatnød
  • 1 spsk. stødt nellike
  • 1 spsk. stødt allehånde
  • 1 spsk. stødt stjerneanis
  • 1 spsk. kardemomme

Sådan gør du

  • Bland alle krydderierne.
  • Brug de krydderier du har har, mangler du én af dem så gør det ikke så meget.
  • Opbevar i en lukket beholder.

Emmas tips til opskriften

  • Ønsker du endnu mere smag kan du købe krydderierne frisk og støde dem. 
Kunne du lide opskriften?
5 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 328
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments