Frokost & aftensmad

Pasta gorgonzola med svampe og soltørret tomat

Pasta gorgonzola med svampe og soltørret tomat

Samlet tid25 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 350 g pasta eller spaghetti
  • 200 g bacon i tern
  • 450 g kylling, i mundrette stykker (kan undlades)
  • 2 løg, grofthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 150 g soltørret tomat, skåret i mindre stykker
  • 200 g champignon eller blandede svampe, grofthakket
  • 100 g frisk spinat
  • 80 g gorgonzola, skåret i små tern (evt. mindre efter smag)
  • 50 g hasselnødder/mandler, grofthakket
  • 1 bundt frisk persille, finthakket
  • olie til stegning
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pasta efter anvisning på pakken og lad den dryppe af.
  • Find en gryde og rist baconen deri og læg det til side.
  • Kom nu godt med olie ved, og steg kyllingen og læg også den til side.
  • Kom igen lidt olie ved og svits nu løg, hvidløg og champignon i 3-5 minutter.
  • Tilsæt soltørret tomat, spinat, pasta, gorgonzola, bacon og kylling og lad det blive varmet godt igennem og lad retten få en dejlig cremet konsistens.
  • Hæld halvdelen af de hakkede hasselnødder og halvdelen af den friske persille i gryden og bland rundt. Gem resten til servering. Smag til med salt og peber.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering