Cremet pasta med kylling

Nem og lækker pasta

Min kæreste præsenterede mig for denne skønne pastaret med kylling, spinat og persille vendt i en cremet sauce lavet på cream cheese og parmesanost. Der er masser af smæk på smagen fra crispy chili i denne pastaret, som du kan købe i de fleste asiatiske supermarkeder (følg linket for at se, hvordan de ser ud).

cremet pasta med kylling
cremet pasta med kylling
cremet pasta med kylling

Cremet pasta med kylling

5 fra 1 bedømmelse
Antal: 4 persomer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter

Det skal du bruge

  • 400 g pasta
  • 450 g kylling
  • 35 g crispy chili* (eller chili paste eller sriracha sauce)
  • 3 fed hvidløg
  • 20 g honning
  • 1 lime (saften herfra)
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • olie eller smør til stegning

Cremet sauce

  • 200 ml mælk
  • 150 g neutral cream cheese
  • 30 g revet parmesanost
  • 20 g crispy chili

Derudover

  • 150 g frisk spinat
  • 3 håndfulde frisk persille
  • salt og friskkværnet peber
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken. Gem lidt pastavand.
  • Hak persille fin. Gem til senere.
  • Skær kyllingen i mindre stykker og kom den i en skål sammen med crispy chili, presset hvidløg, honning, saften fra en lime, salt, spidskommen og paprika.
  • Lad det stå og trække mens du forbereder saucen. Har du tid, stil det da gerne i køleskabet i en time eller natten over.

Cremet sauce

  • Pisk mælk, cream cheese, revet parmesan og crispy chili godt sammen.

Sammensætning

  • Steg kyllingen på panden og tilføj derefter saucen.
  • Tilføj også spinat og lad den falde sammen.
  • Lad saucen koge op kort og tilføj så pasta og finthakket persille.
  • Rør det hele godt rundt, så du får en cremet og lækker pastaret.
  • Ønsker du saucen tyndere, så tilføj lidt pastavand til retten og rør igen.
  • Server med det samme.

Emmas tips til opskriften

  • *Crispy chili kan købes i diverse asiatiske supermarkeder og smager bare drønlækkert! Alternativt kan du bruge en chilipaste eller anden slags chili som sriracha sauce. Følg linket for at se, hvordan den crispy chili jeg bruger ser ud. 
  • Tilføj evt. frisk spinat og champignon til retten for mere fylde og mere grønt.
Kunne du lide opskriften?
5 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
cremet pasta med kylling
cremet pasta med kylling
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 319
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments