Bagværk,  Frokost & aftensmad

Indbagt asparges med pikant

Var der nogen der sagde “nem forret med få ingredienser på 25 minutter?”… Det tager jeg som et ja;) Alt du skal bruge er en plade butterdej, lidt pikantost, et bundt asparges, et rødløg og et par hvidløg. Det smager altså bare drøngodt, men kan man egentlig forvente andet når der både indgår butterdej og pikantost i opskriften? Svaret herfra er i hver fald nej. Det var alt herfra, I må nyde jeres lørdag!

Indbagt asparges med pikant

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min
Antal: 9 stk

Ingredienser

  • 1 plade butterdej
  • 1 bundt asparges
  • 3 spsk. pikant ost eller anden smøreost
  • 2 rødløg, i ringe
  • 3 fed hvidløg, presset
  • chiliflager
  • salt og pebr
  • 1 æg til pensling

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
  • Sauter løg og hvidløg på en pande i lidt olie.
  • Skær butterdejen ud i 9 firkanter og smør pikantost ud på dem.
  • Fordel løg, hvidløg og asparges på dejen og krydder med salt, peber og chili.
  • Luk dem let sammen på tværs og pensel med et sammenpisket æg. Bag i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter, eller til de er gyldne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering