Bygotto med hytteost og bagte tomater

Bygotto med hytteost og bagte tomater
Antal: 2 personer
Ingredienser
Bygotto
- 25 g smør
- 2 løg
- 2 hvidløg
- 250 g perlebyg
- 100 g champignon
- ½ citron
- 3,5 dl grøntsagsbullion
- 250 g hytteost
- frisk persille
- 2 dl edemamebønner
- hasselnødder
- ½ tsk. salt
- peber
Bagte tomater
- 200 g cherrytomater
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. balsamicoeddike
- salt
- peber
- tørret chilli
Sådan gør du
Bygotto
- Varm smørret i en gryde uden at det bruner.
- Tilsæt finthakket løg og hvidløg og lad det stege i 1 minut.
- Tilsæt perlebyg og steg i 2 minutter, til de er blanke.
- Tilsæt grøntsagsboullion, og kog under låg i 20 minutter. Rør jævnligt.
- Efter 10 minutter, tilsæt champignon, salt, peber og saften fra citronen og kog videre under låg.
- Efter de 20 minutter, vend hytteosten deri. Varm retten igennem ved svag varme under låg i 5 minutter og tilsæt finthakket persille lige inden servering.
- Top med edamamebønner, bagte tomater og finthakkede hasselnødder.
Bagte tomater
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Skær tomaterne i halve og kom dem i et ildfastfad på bagepapir.
- Bland olie og balsamicoeddike og pensel tomaterne.
- Drys med salt, peber og størret chilli.
- Bag i ovnen i 20 minutter.
