Bygotto med hytteost og bagte tomater


Bygotto med hytteost og bagte tomater
Antal: 4 personer
Ingredienser
Bagte tomater
- 250 g cherrytomater, skåret i halve
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. balsamicoeddike
- salt og peber
- tørret chili
Bygotto
- 25 g smør
- 1 løg, finthakket
- 2 hvidløg, presset
- 250 g perlebyg
- 6 dl grøntsagsboullion (1 terning)
- ½ citron, saften herfra
- 150 g champignon, hakket
- 250 g hytteost
- 1 stor håndfuld frisk persille, finthakket
- 2 dl edemamebønner
- 50 g ristede hasselnødder
- ½ tsk. salt
Sådan gør du
Bagte tomater
- Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
- Skær tomaterne i halve og kom dem på en bageplade med bagepapir.
- Rør olivenolie og balsamicoeddike sammen og pensel tomaterne. Drys med salt, peber og tørret chilli.
- Bag i ovnen i ca. 35 minutter.
Bygotto
- Varm smørret i en gryde og sauter løg og hvidløg til løgene er bløde.
- Tilsæt perlebyg og steg dem med et par minutter under omrøring.
- Tilsæt halvdelen af grøntsagsboullionen samt citronsaften og småkog under låg i 20-25 minutter. Rør jævnligt. Tilsæt resten af boullionen efterhånden som det koger ind.
- Efter de 20-25 minutter, tilsæt da hytteost i retten, og lad retten blive varmet godt igennem i 5 minutter eller til osten er smeltet.
- Steg champignon på en pande og kom dem i retten.
- Afslut med at tilsætte finthakket persille og top med edamamebønner, bagte tomater og finthakkede hasselnødder.