Ikke-kategoriseret

Chicken Tikka Masala

Reklame Pataks
Jeg har her til aften lavet verdens nemmeste Chicken Tikka Masala ret! Elsker du også indisk mad og alle dets smagfulde krydderier, så skal du prøve Pataks paste pots. Det er en blanding af 13 krydderier pakket i ét simpelt bæger, som du blot skal tilføje. Se dem HER! Server med ris, naanbrød, agurkedressing, hakkede mandler og forårsløg. Velbekom!

Chicken tikka masala

Antal: 2 personer

Ingredienser

Chicken Tikka Masala

  • olie
  • 1 løg
  • 1 Patak's Tikka Masala Paste pot
  • 300 g kylling
  • ½ dåse flåede tomater
  • 1 spsk. tomat puré
  • 100 ml madlavningsfløde
  • 125 ml vand

Agurkedressing

  • 1 agurk
  • 2 dl creme fraiche eller skyr
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Tilbehør

  • naanbrød
  • finthakkede mandler
  • frisk koriander eller forårsløg

Sådan gør du

Chicken tikka masala

  • Snit et løg fint og sautér det på en varm pande i olie
  • Tilsæt 1 paste pot og 50 ml vand. Lad det koge til vandet er fordampet
  • Skær kyllingen i mindre stykker og tilsæt det til retten
  • Tilsæt flåede tomater, tomat puré, 75 ml vand, madlavningsfløde og sukker
  • Lad retten simre under låg i 15 minutter til kyllingen er gennemstegt.

Agurkedressing

  • Riv agurken og tag vandet fra
  • Kom den i en skål sammen med creme fraiche, hvidløg, spidskommen og salt og peber og rør rundt

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering