Frokost & aftensmad,  Snacks,  Søde sager

Risengrød

Risengrød i sengen

Forb. tid15 min
Hviletid i sengen3 t
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 190 g grødris
  • 2 1/2 dl vand
  • 1 liter sødmælk
  • 1/2 tsk. salt

Sådan gør du

  • Kog vandet i en stor gryde. Tilsæt risene og lad dem suge vandet i et par minutter. Tilsæt mælken og bring gryden i kog. Lad grøden småkoge i 5-10 minutter imens du rører rundt.
  • Tag gryden af varmen og sæt låg op. Kom et par hviskestykker eller avispapir omkring, og sæt gryden ind i sengen. Pak gryden godt ind i dyner og lad den står her i ca. 3 timer.
  • Kog kort grøden op og smag til med salt. Er der stadig væske i grøden, lad den da småsimre under omrøring indtil den har den rette konsistens.
  • Nyd med kanelsukker og smør.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering