Spinatvafler med tunmousse og rejer

Spinatvafler med tunmousse og rejer
Antal: 1 portion (ca 6 personer)
Ingredienser
- 1 dåse tun (i olie eller vand)
- 3 stykker husblas
- 250 ml creme fraiche 18 %
- 1 dl fløde
- ½ løg, finthakket
- citronsaft
- salt og peber
Derudover
- spinatvafler (se link øverst)
- rejer
- citron
- dild
Sådan gør du
- Kom finthakkede løg i en gryde med vand og giv dem et kort opkog på ca. 3 minutter. Si vandet fra og lad dem køle af.
- Sæt husblas i blød i koldt vand.
- Dræn væden fra tunen og kom det i en skål sammen cremefraiche, løg og saften fra en halv citron.
- Tag husblas op af vandet og smelt det i en gryde ved lav varme. Rør den i tunmoussen.
- Pisk fløden til en let skum og vend den den i moussen.
- Smag til med salt, peber og evt. mere citron og kom den i en form. (Jeg brugte en 1 liters aflang bageform). Sæt på køl i 5-6 timer, gerne natten over, så den kan sætte sig.
Derudover
- Anret din tunmousse på spinatvaflerne sammen med rejer, citron og dild.