Grillede asparges med burrata

Grillede asparges

Grillede asparges med burrata og saltmandler er det perfekte tilbehør til middagsbordet. Det er simpelt og hurtigt at forberede, og så kan man ikke andet end at komme i sommerstemning, når der er grillede asparges på menuen!

For at få lidt sprødhed til den ellers cremede og lækre burrata ost, topper jeg dem med hjemmelavede saltmandler.

Retten får en skøn syrlighed fra friskreven citronskal og sødme fra akaciehonning, som jeg har sprøjtet over de grillede asparges i fine tynde linjer til sidst.

grillede asparges med burrata

Du behøver ikke en grill for at lave det lækre tilbehør. Har du en grillpande, så smid dine asparges derpå.

Se også min opskrift på grillede gulerødder med honning og feta <<

TIP! Er du på udkig efter andre opskrifter til grillen, så se alle mine opskrifter på skøn grillmad og tilbehør lige her.

grillede asparges med burrata

Grillede asparges med burrata

5 fra 1 bedømmelse
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

  • 2 bundt grønne asparges
  • olivenolie
  • 1 kugle burrata
  • 1 håndfuld hakkede saltmandler (se link øverst)
  • akaciehonning
  • citronskal fra en økologisk citron
  • flagesalt og peber

Sådan gør du

  • Knæk bunden af dine asparges og vend dem i olivenolie, salt og peber.
  • Kom dem på den varme grill og vend undervejs. De skal være møre, men stadig have lidt bid!
  • Placer på et fad og fordel den cremede burrata ost ovenpå.
  • Drys med grofthakkede saltmandler og riv citronskal over.
  • Afslut med at sprøjte lidt akacie honning over og drys med flagesalt og peber.
Kunne du lide opskriften?
5 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Har du lavet opskriften?Tag mig på Instagram med @emmaolsen.dk så jeg kan se din kreation!
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 251
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments