Vil du følge med? 👇
Grillet spidskål med parmesan og citron
Nem tilbehør til aftensmaden
Grillet spidskål med parmesan, citron og saltmandler er det nemmeste og lækreste grilltilbehør til aftensmaden! Alt du skal gøre er, at dele spidskålen i kvarte, pensle den med olivenolie og grille den på hver side. Derefter klemmer du lidt citronsaft over og river en masse parmesanost over. For at give lidt knas, topper jeg den med grofthakkede hjemmelavede saltmandler.
TIP! Er du på udkig efter andre opskrifter til grillen, så se alle mine opskrifter på skøn grillmad og tilbehør lige her.
Grillet spidskål med parmesan
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 spidskål
- olivenolie
- økologisk citron (skal og saft)
- frisk parmesanost
- saltmandler
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær spidskålen over i kvarte. Behold stokken, så den ikke falder fra hinanden.
- Pensel med olivenolie og krydder med salt og peber.
- Rist på grillen i ca. 3 minutter på hver side, eller til den har fået grillstriber. Tag af varmen og placer på et fad.
- Pres citronsaft over spidskålen og riv også citronskal over.
- Afslut med at rive en masse parmesanost over og pynt med hakkede saltmandler.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere