Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Grillet spidskål med parmesan
Antal
4
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
5
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
1
spidskål
4
spsk.
olivenolie
1
økologisk
citron
(skal og saft)
40
g
parmesanost
(frisk)
100
g
saltmandler
salt
friskkværnet peber
Tilberedning
Skær spidskålen over i kvarte. Behold stokken, så den ikke falder fra hinanden.
1 spidskål
Pensel med olivenolie og krydder med salt og peber.
4 spsk. olivenolie,
salt,
friskkværnet peber
Rist på grillen i ca. 3 minutter på hver side, eller til den har fået grillstriber. Tag af varmen og placer på et fad.
Pres citronsaft over spidskålen og riv også citronskal over.
1 økologisk citron
Afslut med at rive en masse parmesanost over og pynt med hakkede saltmandler.
40 g parmesanost,
100 g saltmandler