Vil du følge med? 👇
De bedste hjemmelavet knækbrød


Sprøde knækbrød
Trænger du til en hurtig eftermiddagssnack eller en skøn morgenmad? Så synes jeg, at du skal prøve min opskrift på de bedste hjemmelavet knækbrød. Det er en super simpel opskrift, som kan laves på bare 25 minutter. De smager skønt som de er, men er også virkelig gode med en skive ost, pålægschokolade eller marmelade.
Du kan bruge de kerner du har, dette er blot er forslag! Det er dog vigtigt for dejen, at du har grovvalsede havregryn i, men det er heldigvis også at finde i de fleste hjem.

Hjemmelavet knækbrød
Antal: 2 plader
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 4 dl blandede kerner (eks. hørfrø, chiafrø, hampefrø solsikkekerner, græskarkerner, sesamfrø)
- 1 dl grovvalset havregryn
- 3½ dl hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 tsk. salt
- 2 dl vand
- 1,25 dl neutral olie
Sådan gør du
- Start med at røre kerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
- Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen.
- Del dejen i to og rul dem ud hver for sig i et tyndt lag på et stykke bagepapir. Læg et stykke bagepapir ovenpå så det ikke klistrer fast.
- Skær dejen ud i firkanter og bag knækbrødet én plade ad gangen i ca. 15 minutter ved 200 grader.
Har du lavet opskriften?Tag mig på Instagram med @emmaolsen.dk så jeg kan se din kreation!