Tacos med krydret tunsalat


Tacos med krydret tunsalat
Antal: 4 personer
Ingredienser
Krydret tunsalat
- 2 dåser tun
- 1 rødløg, finthakket
- 2 spsk. creme fraiche
- 2 spsk. mayonaise
- 1-1,5 dl ærter og majs
- 1 tsk. karry
- ½ tsk. garam masala
- ½ tsk. stødt spidskommen
- lidt citronsaft
- salt og peber
- 1 håndfuld grofthakket koriander
Lynsyltede rødløg
- 1 rødløg, skåret i tynde ringe
- 2 spsk. hvidvinseddike eller æblecidereddike
- 2 spsk. vand
- 1 spsk. sukker
- salt og peber
Derudover
- tacos (se link øverst)
- frisk salat, fx. hjertesalat
- frisk koriander
- citron
Sådan gør du
Krydret tunsalat
- Dræn tunen for vand/olie og kom den i en skål. Kom alle andre ingredienser i skålen og smag til med salt, peber og citron.
Lynsyltede rødløg
- Skær rødløg ud i tynde skiver og kom dem i en skål. Hæld hvidvinseddike, sukker og vand i skålen og rør rundt. Lad dem trække imens resten af maden bliver klar.
Anretning
- Fordel salat, tunsalat og lynsyltede rødløg i dine tacos og top med frisk koriander og servér med frisk citron.