Romkugler med krymmel

Her får du opskriften på de bedste hjemmelavede trøfler eller romkugler, som de også kaldes! Det afhænger vidst lidt af, hvor i landet du er fra. Jeg er fra Jylland, og her kalder vi dem for trøfler! Uanset navn, så smager de små lækre kugler fantastisk godt.

Har du kagerester i fryseren, så tryl dem om til en omgang trøfler. Jeg har brugt kagerester fra en klassisk chokolade kage, men alt kan bruges! Skal du ud og købe nogle kager, så vil jeg anbefale, at du hiver en hindbærroulade, en mazarintærte og nogle chokolademuffins med hjem.

Husk! Dine kagerester også kan bruges til hjemmelavede trøfler.

Hjemmelavede trøfler
Hjemmelavede trøfler

Trøfler

4 fra 1 bedømmelse
Antal: 25 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter

Det skal du bruge

Den klassiske opskrift

  • 1 hindbær roulade
  • 1 mazerinkage
  • 4 spsk. kakaopulver
  • lidt romessens (efter smag)
  • 3 spsk. hindbærmarmelade
  • krymmel efter eget valg (kokosmel, chokoladekrymmel)

Brug dine rester!

  • kage rester (kan være alverdens slags)
  • marcipanrester
  • 4 spsk. kakaopulver
  • lidt romessens (efter smag)
  • 3 spsk. hindbærmarmelade
  • krymmel efter eget valg (kokosmel, chokoladekrymmel)
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

  • Alle ingredienser blandes godt sammen,
  • Form dejen til små kugler og rul dem i krymmel efter eget valg.

Emmas tips til opskriften

Tip: Opbevar dem i køleskabet uden at være tildækket! Ellers begynder de at “svede” 🙂
Kunne du lide opskriften?
4 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Hjemmelavede trøfler
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 329
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments