Simpel talkage

Det er altid så fint festligt og at servere en personlig talkage, når nogen du har kært fylder år. Selve kagen og fyldet kan varieres i det uendelige – det er bare med at være kreativ!

Da min far fyldte 60 år, lavede jeg en klassisk gulerodskage i bradepande, som jeg toppede med ostecreme og friske bær. Jeg har ganget opskriften op med en halv, så det passer med en semi dyb brandepande.

Da min kæreste fyldte 24 år og da min farfar fylde 87 år, lavede jeg en klassisk chokoladekage, som jeg doblede op til dobbelt portion. Jeg toppede den med en simpel chokoladecreme, og pyntede med toffifee, kitkat, blåbær og hindbær.

Du får en del kagerester til overs som du kan fryse ned og bruge til hjemmelavede trøfler eller studenterbrød senere hen.

Skabelonerne til tallene kan du finde her.

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 334
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments