Søde sager

Havregrynsbar med peanutbutter og chokolade

I samarbejde med Green Choice:
Har du også en sød sød tand når klokken slår 20 og aftensmaden har lagt sig? Så prøv at lave disse lækre havregrynsbarer med peanutbutter og chokolade. De er lavet på en masse havregryn. kokosolie, sirup, chokolade og peanutbutter. Med de ingredienser kan de kun smage godt:) Opbevar dem i køleskabet, eller frys dem ned så du hurtig kan tage en hapser ud en halv time inden du vil guf den i dig.

Havregrynsbar med peanutbutter og chokolade

Ingredienser

  • 200 g grovvalset havregryn
  • 130 g havregrynsmel (du skal blot blende dine normale havregryn!)
  • 180 ml Green Choice Kokosolie
  • 1/4 tsk salt
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 100 g mørk sirup
  • 150 g mørk chokolade
  • 200 g Green Choice Peanutbutter Crunchy

Sådan gør du

  • Start med at blende 130 g havregryn i en minihakker eller blender, så det bliver helt fint.
  • Kom grovvalset havregryn, det fine havregryn, sirup, salt og vaniljepulver i en skål.
  • Varm kokosolien op i en gryde, så det er helt flydende, og kom også det i skålen.
  • Bland godt rundt, og tag nu én tredjedel fra og mas resten ned i en form med bagepapir til en bund. Kom den i fryseren i en time.
  • Når bunden har sat sig i fryseren, opvarm så chokolade og peanutbutter over et vandbad og hæld det udover bunden. Brug den sidste tredjedel til at drysse over.
  • Kom dine havregrynsbarer i fryseren i 4 timer.
  • Skær dem nu ud i små firkanter, og nyd dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *