Søde sager

Havregrynsbar med peanutbutter og chokolade

Reklame Green Choice
Har du også en sød sød tand når klokken slår 20 og aftensmaden har lagt sig? Så prøv at lave disse lækre havregrynsbarer med peanutbutter og chokolade. De er lavet på en masse havregryn, kokosolie, sirup, chokolade og peanutbutter. Med de ingredienser kan de kun smage godt…Opbevar dem i køleskabet eller frys dem ned, så du hurtig kan tage en frisk hapser ud

Havregrynsbar med peanutbutter og chokolade

Ingredienser

  • 200 g grovvalset havregryn
  • 130 g 130 g havregrynsmel (blend dine normale havregryn i en minihakker eller blender)
  • 180 ml Green Choice Kokosolie (170 g)
  • 1/4 tsk salt
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 100 g mørk sirup
  • 150 g mørk chokolade
  • 200 g Green Choice Peanutbutter Crunchy

Sådan gør du

  • Start med at blende 130 g havregryn i en minihakker eller blender, så det bliver helt fint.
  • Kom grovvalsede havregryn, det fine havregryn, sirup, salt og vaniljepulver i en skål.
  • Varm kokosolien op i en gryde eller mikroovn. så det er helt flydende. Kom også det i skålen.
  • Bland godt rundt og tag nu én tredjedel fra til senere og mas resten ned i en form (ca. 20 x 30) med bagepapir til en bund. Kom den i fryseren i en time.
  • Når bunden har sat sig i fryseren, opvarm så chokolade og peanutbutter over et vandbad og hæld det udover bunden. Brug den sidste tredjedel af din havregrynsmasse til at drysse over toppen.
  • Kom dine havregrynsbarer i fryseren i 4 timer. Skær den nu til 12 firkantede snitter, og lad dem tø op inden du nyder dem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering