Pastasalat med bagte grøntsager

Tænker du jatak, så prøv denne pastasalat med bagte grøntsager og olieeddike dressing.
Pastasalat med bagte grøntsager
Antal: 4 personer
Ingredienser
Pastasalat
- 300 g pasta
- 5 gulerødder, i grove skiver
- 8 stængler asparges, i grove skiver
- 2 peberfrugter, i grove stykker
- 200 g cherry tomater, i halve
- ½ broccoli, i buketter
- 1 rødløg, hakket
- olivenolie
- 2 spsk. tørret basilikum eller timian
- salt og peber
Olie-eddike dressing
- 1 spsk. honning
- ½ tsk. sennep
- 2 spsk. olivenolie
- 3 spsk. balsamicoeddike
- 1 spsk. citronsaft
- salt og peber
Sådan gør du
Pastasalat
- Kog pastaen og lad den køle af.
- Snit gulerod, peberfrugt og asparges i grove stykker. Kom det på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie. Krydder med salt, peber og krydderier og bland rundt.
- Bag i ovnen ved 200 grader i 25 minutter og lad grøntsagerne køle af.
- Snit tomat og rødløg og blancher broccolien.
- Bland pastaen sammen med grøntsagerne i en skål og lav nu dressingen.
Olie-eddike dressing
- Bland alle ingredienser og smag til med peber og hæld over pastasalaten.
