Frokost & aftensmad

Pastasalat med bagte grøntsager

Nem, hurtig og sund aftensmad…Det lyder jo egentligt ret så godt ikk’?
Tænker du jatak, så prøv denne pastasalat med bagte grøntsager og olieeddike dressing.

Pastasalat med bagte grøntsager

Forb. tid15 min
Bagetid25 min
Samlet tid45 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Pastasalat

  • 300 g pasta
  • 5 gulerødder, i grove skiver
  • 8 stængler asparges, i grove skiver
  • 2 peberfrugter, i grove stykker
  • 200 g cherry tomater, i halve
  • ½ broccoli, i buketter
  • 1 rødløg, hakket
  • olivenolie
  • 2 spsk. tørret basilikum eller timian
  • salt og peber

Olie-eddike dressing

  • 1 spsk. honning
  • ½ tsk. sennep
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. balsamicoeddike
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du

Pastasalat

  • Kog pastaen og lad den køle af.
  • Snit gulerod, peberfrugt og asparges i grove stykker. Kom det på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie. Krydder med salt, peber og krydderier og bland rundt.
  • Bag i ovnen ved 200 grader i 25 minutter og lad grøntsagerne køle af.
  • Snit tomat og rødløg og blancher broccolien.
  • Bland pastaen sammen med grøntsagerne i en skål og lav nu dressingen.

Olie-eddike dressing

  • Bland alle ingredienser og smag til med peber og hæld over pastasalaten.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering