Frokost & aftensmad

Tortellini salat

Simplere bliver det ikke! Tortellini salat med rucola, avocado, asparges, pinjekerner, parmesan og olieeddikedressing. Min kære svigermor serverede denne ret for mig i weekenden, og i går blev det min tur til at bikse denne omgang sammen. Brug den slags tortellini du bedst kan lide – her har jeg brugt en udgave med bacon, skinke og ost! Server den som den er, eller brug salaten som tilbehør til grillmaden!

Tortellini salat

Forb. tid20 min
Samlet tid20 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Tortellini salat

  • 2 pakker tortellini (500 g), vælg den variant du elsker mest, jeg brugte den med bacon, skinke og ost
  • 1 pakke rucola
  • 2 avocadoer, i skiver
  • 1 bundt asparges
  • frisk parmesanost
  • revet citronskal
  • 50 g pinjekerner
  • 1 forårsløg, finthakket

Olieeddike dressing

  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. vand
  • ½ citron, saften herfra
  • salt og peber

Sådan gør du

Tortellini salat

  • Kog dine tortellinis efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
  • Vask rucola godt og tør det i et viskestykke.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande.
  • Rist asparges på en pande i lidt olie og skær dem i mindre skiver.
  • Skær avocado i skiver.
  • Hak forårsløg fint.

Olieeddike dressing

  • Bland alle ingredienser godt sammen og smag til med salt og peber.

Anretning

  • Fordel tortellini, rucola, avocado og asparges i et stor fad og overhæld med din dressing. Top med pinjekerner, frisk parmesan og revet citronskal. Smag til med salt og peber.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering