Frokost & aftensmad

Tortellini salat

Simplere bliver det ikke! Tortellini salat med rucola, avocado, asparges, pinjekerner, parmesan og olieeddikedressing. Min kære svigermor serverede denne ret for mig i weekenden, og i går blev det min tur til at bikse denne omgang sammen. Brug den slags tortellini du bedst kan lide – her har jeg brugt en udgave med bacon, skinke og ost! Server den som den er, eller brug salaten som tilbehør til grillmaden!
Udskriv
5 fra 1 stemme

Tortellini salat

Forb. tid20 min
Samlet tid20 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Tortellini salat

  • 2 pakker tortellini (500 g), vælg den variant du elsker mest, jeg brugte den med bacon, skinke og ost
  • 1 pakke rucola
  • 2 avocadoer, i skiver
  • 1 bundt asparges
  • frisk parmesanost
  • revet citronskal
  • 50 g pinjekerner
  • 1 forårsløg, finthakket

Olieeddike dressing

  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. vand
  • ½ citron, saften herfra
  • salt og peber

Sådan gør du

Tortellini salat

  • Kog dine tortellinis efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
  • Vask rucola godt og tør det i et viskestykke.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande.
  • Rist asparges på en pande i lidt olie og skær dem i mindre skiver.
  • Skær avocado i skiver.
  • Hak forårsløg fint.

Olieeddike dressing

  • Bland alle ingredienser godt sammen og smag til med salt og peber.

Anretning

  • Fordel tortellini, rucola, avocado og asparges i et stor fad og overhæld med din dressing. Top med pinjekerner, frisk parmesan og revet citronskal. Smag til med salt og peber.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering