Pasta burrata i cremet tomatsauce

Pasta med hjemmelavet tomatsauce

Hvad siger du til en omgang pasta burrata i cremet tomatsauce? Den hjemmelavede tomatsauce er dejlig krydret og giver derfor masser af smag til retten.

Når du placerer lækre burrata ost oven på den varme pasta, vil den smelte og gøre retten endnu mere cremet og smovset. For at få lidt knas til retten, topper jeg den med ristede hasselnødder.

En nem og lækker vegetarisk pastaret, som passer perfekt, hvis du ønsker flere kødfri dage.

Pasta burrata i cremet tomatsauce

Er du på udkig efter flere pastaretter, så finder du en masse  opskrifter på nemme og lækre pastaretter til aftensmad og frokost på min blog.

Pasta burrata i cremet tomatsauce 2

Pasta burrata i cremet tomatsauce

4,67 fra 3 bedømmelser
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

Tomatsauce

  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, presset
  • ½ frisk chili, finthakket
  • 3 tsk. oregano
  • 2 tsk. stødt basilikum
  • 1 dåse hakkede tomater (gerne med chili eller basilikum smag)
  • 1 lille dåse tomatpuré (140 g)
  • evt. 2 friske tomater, i tern
  • 2 dl madlavningsfløde 15 %
  • olivenolie til stegning
  • salt og peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum

Derudover

  • 500 g spaghetti
  • 200 g champignon, i skiver
  • 50 g hasselnødder, grofthakket
  • 1 kugle burrata ost
  • frisk basilikum til pynt
  • 200 g cherrytomater, i halve
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

Tomatsauce

  • Sautér løg og hvidløg i en gryde i olivenolie.
  • Tilsæt krydderier, chili, hakkede tomater, (evt. friske tomater), tomatpuré og fløde.
  • Lad saucen koge langsomt op og lad den simre i 10 minutter.
  • Brug en stavblender og blend saucen til en ensartet masse. Smag til med salt og peber og tilsæt finthakket frisk basilikum.

Pasta

  • Kog spaghetti efter anvisning på pakken og lad den dryppe af.
  • Svits champignon på en pande i lidt smør og krydder med salt og peber.
  • Bland nu spaghetti, tomatsauce, champignon og hasselnødder sammen og lad retten blive varme helt igennem.
  • Anret på tallerkener med frisk burrata, basilikum og cherrytomater.
Kunne du lide opskriften?
4,67 fra 3 bedømmelser

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Pasta burrata i cremet tomatsauce
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 326
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments