Pasta burrata i cremet tomatsauce

Pasta burrata i cremet tomatsauce
Antal: 4 personer
Ingredienser
Tomatsauce
- 1 løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, presset
- ½ frisk chili, finthakket
- 3 tsk. oregano
- 2 tsk. stødt basilikum
- 1 dåse hakkede tomater (gerne med chili eller basilikum smag)
- 1 lille dåse tomatpuré (140 g)
- evt. 2 friske tomater, i tern
- 2 dl madlavningsfløde 15 %
- olivenolie til stegning
- salt og peber
- 1 håndfuld frisk basilikum
Derudover
- 500 g spaghetti
- 200 g champignon, i skiver
- 50 g hasselnødder, grofthakket
- 1 kugle burrata ost
- frisk basilikum til pynt
- 200 g cherrytomater, i halve
Sådan gør du
Tomatsauce
- Sautér løg og hvidløg i en gryde i olivenolie.
- Tilsæt krydderier, chili, hakkede tomater, (evt. friske tomater), tomatpuré og fløde.
- Lad saucen koge langsomt op og lad den simre i 10 minutter.
- Brug en stavblender og blend saucen til en ensartet masse. Smag til med salt og peber og tilsæt finthakket frisk basilikum.
Pasta
- Kog spaghetti efter anvisning på pakken og lad den dryppe af.
- Svits champignon på en pande i lidt smør og krydder med salt og peber.
- Bland nu spaghetti, tomatsauce, champignon og hasselnødder sammen og lad retten blive varme helt igennem.
- Anret på tallerkener med frisk burrata, basilikum og cherrytomater.

2 Comments
Julie
Vi har lavet den mange gange efterhånden, super nemt og simpelt, smager himmelsk. Det er blevet en af vores yndlings pasta retter.
Tak for opskrift!
emmaolsen5
Ej hvor er det bare kanon at høre!! Tusind tak!!:)