Lynsyltede rødløg

Nemme syltede rødløg

Skal det gå lynhurtigt og skal det være nemt, så skal du lave lynsyltede rødløg. Sammenlignet med min klassiske opskrift på syltede rødløg som helst skal stå på køl og trække i mindst en time, så tager denne opskrift ikke mere end 15 minutter.

Som de klassiske syltede rødløg, har de lynsyltede rødløg også den fineste lyserøde farve og en skøn smag. Derudover har de en ekstra sprødhed, fordi de ikke står og trækker mere end 10 minutter. Ønsker du at lave en stor portion syltede rødløg, så ville jeg gå med basisopskriften, da de holder sig beder.

lækre lynsyltede rødløg med den fineste lyserøde farve

De lynsyltede rødløg kan bruges til næsten alt.  Brug dem i en sandwich, oven på salater, som tilbehør til dit kød eller i en hotdog.

Lynsyltede rødløg 2

Lynsyltede rødløg

5 fra 1 bedømmelse

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Hviletid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter

Det skal du bruge

  • 1 stort rødløg, skåret i helt tynde ringe
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. vand
  • 1 spsk. sukker
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær rødløg ud i tynde skiver og kom dem i en frysepose. Hæld hvidvinseddike, sukker og vand i posen og gnid det hele godt sammen. Lad dem trække i ca. 10 minutter.
Kunne du lide opskriften?
5 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
lækre lynsyltede rødløg med den fineste lyserøde farve
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 327
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments