Vil du følge med? 👇
Lynsyltede rødløg
Nemme syltede rødløg
Skal det gå lynhurtigt og skal det være nemt, så skal du lave lynsyltede rødløg. Sammenlignet med min klassiske opskrift på syltede rødløg som helst skal stå på køl og trække i mindst en time, så tager denne opskrift ikke mere end 15 minutter.
Som de klassiske syltede rødløg, har de lynsyltede rødløg også den fineste lyserøde farve og en skøn smag. Derudover har de en ekstra sprødhed, fordi de ikke står og trækker mere end 10 minutter. Ønsker du at lave en stor portion syltede rødløg, så ville jeg gå med basisopskriften, da de holder sig beder.
De lynsyltede rødløg kan bruges til næsten alt. Brug dem i en sandwich, oven på salater, som tilbehør til dit kød eller i en hotdog.
Lynsyltede rødløg
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 stort rødløg, skåret i helt tynde ringe
- 2 spsk. hvidvinseddike
- 2 spsk. vand
- 1 spsk. sukker
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær rødløg ud i tynde skiver og kom dem i en frysepose. Hæld hvidvinseddike, sukker og vand i posen og gnid det hele godt sammen. Lad dem trække i ca. 10 minutter.