Karrysalat


Karrysalat
Antal: 5 personer
Ingredienser
- 3 hårdkogte æg, afkølet og skåret i tern
- 3 drueagurker, finthakket
- 1/2 æble, finthakket
- 2 dl creme fraiche 18%
- 3 spsk. mayo
- 1/2-1 tsk. grov sennep
- 2-3 tsk. karry
- 1 tsk. gurkemeje (for farven)
- purløg og/eller karse
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog æggene i 9 minutter og kom dem i en skål med koldt vand. Lad dem stå imens du klargør resten. Derefter piller du æggene og skærer dem i små tern.
- Skær æble og drueagurk i små tern og kom det i en skål sammen med æg, mayo, cremefraiche, sennep, karry, gurkemeje, finthakket purløg og karse.
- Vendt det forsigtigt rundt og smag til med salt og peber og evt. mere karry.