Nem karrysalat

Hjemmelavet karrysalat med æble, æg og drueagurk – mums! Den er et must på påskebordet og julebordet sammen med et frisk stykke rugbrød og marineret sild. Derudover er den også fantastisk alle andre dage på året i en sandwich med sprød salat.

Her får du en nem opskrift på den klassiske karrysalat – dog med et lille twist af æble for at give den lidt mere bid.

Prøv også: æggesalat med æble og ærter >>

nem og smagfuld karrysalat med æble
nem og smagfuld karrysalat med æble

Hjemmelavet karrysalat

Vær den første til at bedømme!
Antal: 5 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter

Det skal du bruge

  • 3 hårdkogte æg, afkølet og skåret i tern
  • 3 drueagurker, finthakket
  • ½ æble, finthakket
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 3 spsk. mayo
  • 1/2-1 tsk. grov sennep
  • 2-3 tsk. karry
  • 1 tsk. gurkemeje (for farven)
  • purløg og/eller karse
  • salt og peber
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

  • Kog æggene i 9 minutter og kom dem i en skål med koldt vand. Lad dem stå imens du klargør resten. Derefter piller du æggene og skærer dem i små tern.
  • Skær æble og drueagurk i små tern og kom det i en skål sammen med æg, mayo, cremefraiche, sennep, karry, gurkemeje, finthakket purløg og karse.
  • Vendt det forsigtigt rundt og smag til med salt og peber og evt. mere karry.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Har du lavet opskriften?Tag mig på Instagram med @emmaolsen.dk så jeg kan se din kreation!
Hjemmelavet karrysalat 3

Andre opskrifter til påskebordet…

Æggesalat
Klassisk æggesalat med æble og ærter. Nyd den på et frisk stykke rugbrød eller sprødt surdejsbrød.
Gå til opskrift
Tunmousse
Tunmousse passer perfekt til påskebordet. Server sammen med spinatvafler eller ovenpå et frisk stykke rugbrød.
Gå til opskrift
Rugvafler med hjemmelavet skinkesalat
Små rughapsere med hjemmelavet skinkesalat til påskebordet!
Gå til opskrift
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 251
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments