Frokost & aftensmad

Karrysalat

Karrysalat

Forb. tid20 min
Samlet tid20 min
Antal: 5 personer

Ingredienser

  • 3 hårdkogte æg, afkølet og skåret i tern
  • 3 drueagurker, finthakket
  • 1/2 æble, finthakket
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 3 spsk. mayo
  • 1/2-1 tsk. grov sennep
  • 2-3 tsk. karry
  • 1 tsk. gurkemeje (for farven)
  • purløg og/eller karse
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog æggene i 9 minutter og kom dem i en skål med koldt vand. Lad dem stå imens du klargør resten. Derefter piller du æggene og skærer dem i små tern.
  • Skær æble og drueagurk i små tern og kom det i en skål sammen med æg, mayo, cremefraiche, sennep, karry, gurkemeje, finthakket purløg og karse.
  • Vendt det forsigtigt rundt og smag til med salt og peber og evt. mere karry.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering