Frokost & aftensmad

Julesalat

Julesalat

Tilb. tid20 min
Samlet tid20 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Salat

  • 3-400 g rødkål, finthakket
  • 1 stor appelsin eller 2 små, i skiver
  • 1 granatæble
  • 100 g grønkål, grofthakket
  • 100 g valnødder
  • 2 spsk. honning
  • lidt salt

Dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ appelsin, saften herfra
  • 1 spsk. honning
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spks. æblecidereddike
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Varm en pande op med honning og rist valnødderne derpå med en knivspids salt. Tag dem af varmen og lad dem køle af inden du hakker dem groft.
  • Snit grøntsagerne og kom dem i en skål med granatæble, appelsin og valnødder.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *