Butterdejspakker med chorizo, cheddar og pikant

Nemme butterdejspakker

Butterdejspakker med chorizo, cheddar og pikant er perfekt som en lille snack, en appetizer eller som del af et tapasbord. Derudover kan de også nydes sammen med en salat til aftensmaden, som mellemmåltid eller i madpakken. De tager kun 30 minutter at bikse sammen, og så smager de vanvittigt godt.

Jeg fylder dem med smagfuld chorizopølse, men fyldet kan varieres! Du kan fx lave en vegetarudgave med svampe, en udgave med spinat og feta eller en udgave med pesto, skinke og ost. Der er massere af muligheder!

Butterdejspakker med chorizo, cheddar og pikant

Du kan med fordel lave dem klar nogle timer inden de skal serveres, og lune dem i ovnen lige inden de skal serveres.

Hvis du er tosset med butterdej, så prøv min opskrift på små butterdejstærter med pikant, feta og tomat eller min opskrift på butterdejspakker med asparges og pikant.

Butterdejspakker med chorizo, cheddar og pikant

Butterdejspakker med chorizo og pikant

Vær den første til at bedømme!
Antal: 12 stk.

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
bagetid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter

Det skal du bruge

  • 1 plade butterdej
  • 1 løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 60 g chorizo, hakket
  • 85 g frisk spinat (eller fra frost, husk at presse vandet ud)
  • 100 g revet cheddarost
  • salt og peber
  • tørret chili
  • 12 tsk. pikantost
  • æg til pensling
  • sesamfrø
  • frisk koriander til pynt
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varm luft.
  • Sautér løg og hvidløg i en pande med olivenolie. Tilsæt chorizo og lad det stege med et par minutter. Tilsæt til sidst spinaten og lad den falde sammen. Drys salt, peber og evt. lidt tørret chili.
  • Skær butterdejen ud i 12 firkanter.
  • Fordel 1 tsk. pikantost på hver firkant efterfulgt af din spinatblanding og revet cheddarost.
  • Fold alle hjørnerne ind, så du får 12 små pakker. Pensel med æg og drys med sesamfrø.
  • Bag i ovnen i ca. 18-20 minutter eller til de er gyldne. HOLD ØJE!
  • Server dine butterdejspakker lune som de er, og pynt dem evt. med frisk koriander eller basilikumblade.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 329
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments