Butterdejspakker med chorizo, cheddar og pikant

Butterdejspakker med chorizo, cheddar og pikant
Antal: 12 stk.
Ingredienser
- 1 plade butterdej
- 1 løg, finthakket
- 1 fed hvidløg, presset
- 60 g chorizo, hakket
- 85 g frisk spinat (eller fra frost, husk at presse vandet ud)
- 100 g revet cheddarost
- salt og peber
- tørret chili
- 12 tsk. pikantost
- æg til pensling
- sesamfrø
- frisk koriander til pynt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varm luft.
- Sautér løg og hvidløg i en pande med olivenolie. Tilsæt chorizo og lad det stege med et par minutter. Tilsæt til sidst spinaten og lad den falde sammen. Drys salt, peber og evt. lidt tørret chili.
- Skær butterdejen ud i 12 firkanter.
- Fordel 1 tsk. pikantost på hver firkant efterfulgt af din spinatblanding og revet cheddarost.
- Fold alle hjørnerne ind, så du får 12 små pakker. Pensel med æg og drys med sesamfrø.
- Bag i ovnen i ca. 18-20 minutter eller til de er gyldne. HOLD ØJE!
- Server dine butterdejspakker lune som de er, og pynt dem evt. med frisk koriander eller basilikumblade.