Bagværk,  Frokost & aftensmad,  Snacks

Butterdejspakker med chorizo, cheddar og pikant

Butterdejspakker med chorizo, cheddar og pikant! Amen altså, med de ingredienser så kan det næsten kun smage godt – og det gør det heldigvis også! Simple små pakker, som du kan bikse sammen på en halv time. Brug dem som en lille snack inden aftensmaden, eller som en del af tapasbordet. Er du lige så tosset som mig med butterdej, så hop HERIND og se alle mine andre nemme opskrifter hvor butterdejen indgår. Det var alt herfra, god dag til jer!

Butterdejspakker med chorizo, cheddar og pikant

Forb. tid15 min
bagetid20 min
Samlet tid35 min
Antal: 12 stk.

Ingredienser

  • 1 plade butterdej
  • 1 løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 60 g chorizo, hakket
  • 85 g frisk spinat (eller fra frost, husk at presse vandet ud)
  • 100 g revet cheddarost
  • salt og peber
  • tørret chili
  • 12 tsk. pikantost
  • æg til pensling
  • sesamfrø
  • frisk koriander til pynt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varm luft.
  • Sautér løg og hvidløg i en pande med olivenolie. Tilsæt chorizo og lad det stege med et par minutter. Tilsæt til sidst spinaten og lad den falde sammen. Drys salt, peber og evt. lidt tørret chili.
  • Skær butterdejen ud i 12 firkanter.
  • Fordel 1 tsk. pikantost på hver firkant efterfulgt af din spinatblanding og revet cheddarost.
  • Fold alle hjørnerne ind, så du får 12 små pakker. Pensel med æg og drys med sesamfrø.
  • Bag i ovnen i ca. 18-20 minutter eller til de er gyldne. HOLD ØJE!
  • Server dine butterdejspakker lune som de er, og pynt dem evt. med frisk koriander eller basilikumblade.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering