Ikke-kategoriseret

Tuntatar med avocado, mango og soyamandler

Tuntatar med avocado, mango og soyamandler

Forb. tid20 min
Samlet tid20 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 350 g fersk tun
  • 3 avocadoer
  • ½ mango
  • lidt citronsaft

Soyamandler

  • 100 g mandler
  • 2 spsk. soya

Marinade

  • 1 fed hvidløg
  • 1 cm. frisk ingefær
  • ½ lime, saften herfra
  • 1 dl soyasauce
  • 1 spsk. fiskesauce
  • 3 spsk. ristede sesamfrø

Derudover

  • frisk koriander
  • sorte sesamfrø

Sådan gør du

Marinade

  • Pres hvidløg og riv ingefær og kom det i en skål sammen med soya, fiskesauce, limesaft og ristede sesamfrø. Bland det godt sammen.

Soyamandler

  • Kom soya og mandler på en pande og varm den op imens du rører rundt. Svits indtil soyaen er væk. Lad dem køle af, og hak dem så groft.

Tuntatar

  • Skær tunen ud i små tern på ca. 1×1 cm. Skær også avocado og mango ud i små tern og dryp med citronsaft.
  • Placér en anretningsring på den tallerken du ønsker at servere på, og start med at fordele mango og avocado i bunden. Tryk det let sammen og fordel dernæst tunen ovenpå og tryk igen let. Løft forsigtigt ringen og pynt nu.
  • Hæld en skefuld marinade over din tuntatar og top med grofthakkede soyamandler, frisk koriander og sesamfrø.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering