Tuntatar med avocado, mango og soyamandler


Tuntatar med avocado, mango og soyamandler
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 350 g fersk tun
- 3 avocadoer
- ½ mango
- lidt citronsaft
Soyamandler
- 100 g mandler
- 2 spsk. soya
Marinade
- 1 fed hvidløg
- 1 cm. frisk ingefær
- ½ lime, saften herfra
- 1 dl soyasauce
- 1 spsk. fiskesauce
- 3 spsk. ristede sesamfrø
Derudover
- frisk koriander
- sorte sesamfrø
Sådan gør du
Marinade
- Pres hvidløg og riv ingefær og kom det i en skål sammen med soya, fiskesauce, limesaft og ristede sesamfrø. Bland det godt sammen.
Soyamandler
- Kom soya og mandler på en pande og varm den op imens du rører rundt. Svits indtil soyaen er væk. Lad dem køle af, og hak dem så groft.
Tuntatar
- Skær tunen ud i små tern på ca. 1×1 cm. Skær også avocado og mango ud i små tern og dryp med citronsaft.
- Placér en anretningsring på den tallerken du ønsker at servere på, og start med at fordele mango og avocado i bunden. Tryk det let sammen og fordel dernæst tunen ovenpå og tryk igen let. Løft forsigtigt ringen og pynt nu.
- Hæld en skefuld marinade over din tuntatar og top med grofthakkede soyamandler, frisk koriander og sesamfrø.