Vil du følge med? 👇
Chokolade crunch bar
Nem snack
Jeg har et bud på din næste snack, nemlig denne chokolade crunch bar med kun 3 ingredienser – chokolade, peanutbutter og riskiks. Nyd dem som en lille eftermiddagssnak, aftensnack eller hapser i løbet af dagen, når den lille sult trænger sig på.
Opbevar dem i køleskabet og bræk et stykke af, når den lille sult sniger sig på.
Er du på udkig efter andre snacks så prøv også min opskrift på snickerskugler eller kokoskugler.
![Chokolade crunch bar 1 Chokolade crunch bar](https://emmaolsen.dk/wp-content/uploads/2023/04/DSC_0160-edited-scaled-1-edited.jpg)
![Chokolade crunch bar 3 Chokolade crunch bar 2](https://emmaolsen.dk/wp-content/uploads/2021/04/DSC_0160-scaled-1-150x150.jpg)
Chokolade crunch bar
Antal: 1 plade
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 200 g mørk chokolade
- 2 spsk. peanutbutter
- 5 riskiks, knust
- evt. hindbærdrys til pynt
Sådan gør du
- Smelt chokoladen i mikroovnen ved at komme det i en glasskål eller anden skål der kan tåle varmen. Rør hvert 30. sekund så du sikrer dig, at den ikke brænder på. Kom chokoladen i en stor skål.
- Bland peanutbutteren i skålen og rør rundt til du får en ensartet konsistens.
- Tilføj knuste riskiks og rør det hele godt sammen.
- Fordel i et en form med bagepapir og pynt evt. med hindbærdrys.
- Kom på køl i en time og knæk den derefter i små stykker.
- Opbevar i en tætlukket beholder i køleskabet.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere