Chokolade crunch bar

Nem snack

Jeg har et bud på din næste snack, nemlig denne chokolade crunch bar med kun 3 ingredienser – chokolade, peanutbutter og riskiks. Nyd dem som en lille eftermiddagssnak, aftensnack eller hapser i løbet af dagen, når den lille sult trænger sig på.

Opbevar dem i køleskabet og bræk et stykke af, når den lille sult sniger sig på.

Er du på udkig efter andre snacks så prøv også min opskrift på snickerskugler eller kokoskugler.

Chokolade crunch bar

Chokolade crunch bar

Vær den første til at bedømme!
Antal: 1 plade

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Køletid 1 time
Samlet tid 1 time 20 minutter

Det skal du bruge

  • 200 g mørk chokolade
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 5 riskiks, knust
  • evt. hindbærdrys til pynt

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen i mikroovnen ved at komme det i en glasskål eller anden skål der kan tåle varmen. Rør hvert 30. sekund så du sikrer dig, at den ikke brænder på. Kom chokoladen i en stor skål.
  • Bland peanutbutteren i skålen og rør rundt til du får en ensartet konsistens.
  • Tilføj knuste riskiks og rør det hele godt sammen.
  • Fordel i et en form med bagepapir og pynt evt. med hindbærdrys.
  • Kom på køl i en time og knæk den derefter i små stykker.
  • Opbevar i en tætlukket beholder i køleskabet.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og jeg står bag madbloggen emmaolsen.dk. Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet, skabe nye, spændende retter og udfolde min kreativitet gennem video og fotografi. Gå på opdagelse i mit madunivers, og lad dig inspirere til dit næste måltid!

Indlæg: 435
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments