Vil du følge med? 👇
Aperol Spritz Mousse
Den lækreste sommerdessert!
Prøv denne opskrift på en total lækker sommedessert., nemlig Frozen Apererol Spritz Mousse serveret i appelsinskaller. Festligt, ikke!?. Selve moussen består af aperol, mascarpone, neutral flødeost, friskpresset appelsinsaft, citronskal, appelsinskal og honning. Det hele piskes sammen til en lækker og cremet konsistens og kommes derefter i to tomme appelsinskaller. Jeg sætter dem på frys en time eller to, så moussen lige kan sætte sig og nyder så med friskrevet appelsinskal på toppen. Skal du prøve?
TIP! Er du lige så toppes med Aperol som jeg, så prøv også min opskrift på Frozen Aperol Spritz 🍊
Aperol Spritz Mousse
Antal: 2 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 stor appelsin (økologisk (evt. 2))
- 200 g mascarpone
- 200 g neutral flødeost
- 60 ml frisk appelsinsaft
- 40 ml Aperol Spritz
- 4 spsk. honning
- 1 spsk. citronskal (økologisk)
- 1 spsk. appelsinskal (økologisk)
Sådan gør du
- Skær appelsinen over i 2 halve.
- Brug en ske til at grave kødet ud.
- Pres væden fra appelsinkødet over i en skål. Brug evt. en appelsin mere, hvis du ikke har nok væde fra kødet.
- Kom også mascarpone, flødeost, appelsinskal, citronskal, honning og aperol i skålen.
- Pisk indtil du har en smoot konsistens og fordel derefter moussen i dine appelsinskaller.
- Sæt i frysren i et par timer og pynt derefter med appelsinskal.
- Lad dem tø op ca. 5 minutter inden servering, så de ikke er hel frosne.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Videoopskrift Aperol Spritz Mousse
Annonce: indlægget er udgivet i samarbejde med Whiteaway