Aperol Spritz Mousse

Den lækreste sommerdessert!

Prøv denne opskrift på en total lækker sommedessert., nemlig Frozen Apererol Spritz Mousse serveret i appelsinskaller. Festligt, ikke!?. Selve moussen består af aperol, mascarpone, neutral flødeost, friskpresset appelsinsaft, citronskal, appelsinskal og honning. Det hele piskes sammen til en lækker og cremet konsistens og kommes derefter i to tomme appelsinskaller. Jeg sætter dem på frys en time eller to, så moussen lige kan sætte sig og nyder så med friskrevet appelsinskal på toppen. Skal du prøve?

Aperol Spritz Mousse

TIP! Er du lige så toppes med Aperol som jeg, så prøv også min opskrift på Frozen Aperol Spritz 🍊

Aperol Spritz Mousse

Aperol Spritz Mousse

Vær den første til at bedømme!
Antal: 2 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
frysetid 2 timer
Samlet tid 2 timer 15 minutter

Det skal du bruge

  • 1 stor appelsin (økologisk (evt. 2))
  • 200 g mascarpone
  • 200 g neutral flødeost
  • 60 ml frisk appelsinsaft
  • 40 ml Aperol Spritz
  • 4 spsk. honning
  • 1 spsk. citronskal (økologisk)
  • 1 spsk. appelsinskal (økologisk)

Sådan gør du

  • Skær appelsinen over i 2 halve.
  • Brug en ske til at grave kødet ud.
  • Pres væden fra appelsinkødet over i en skål. Brug evt. en appelsin mere, hvis du ikke har nok væde fra kødet.
  • Kom også mascarpone, flødeost, appelsinskal, citronskal, honning og aperol i skålen.
  • Pisk indtil du har en smoot konsistens og fordel derefter moussen i dine appelsinskaller.
  • Sæt i frysren i et par timer og pynt derefter med appelsinskal.
  • Lad dem tø op ca. 5 minutter inden servering, så de ikke er hel frosne.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere

Videoopskrift Aperol Spritz Mousse

Annonce: indlægget er udgivet i samarbejde med Whiteaway

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 342
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments