Frokost & aftensmad

Spinatpandekager

Her får du en opskrift på en farverig omgang spinatpandekager! Dejen til pandekagerne er super nem at lave, du skal bare smide det hele i en blender, og så er du klar til at lave dine pandekager. Som fyld lavede jeg en omgang oksekød med gulerod, squash, hytteost og tacomix. Nyd pandekagerne lune med diverse toppings. Jeg brugte syltede rødløg (se opskrift her), friskrevet cheddar og hytteost. Velbekom!

Spinatpandekager

Forb. tid30 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid40 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Spinatpandekager

  • 75 g spinat
  • 3 æg
  • 4 dl mælk
  • 150 g hvedemel
  • salt og peber
  • olie til stegning

Fyld

  • 2 gulerødder
  • ½ squash
  • olie til stegning
  • 400 g hakket oksekød
  • taco spice mix, 1 brev
  • ½ dl vand
  • 100 g hytteost

Topping

  • revet cheddarost
  • frisk spinat
  • syltede rødløg
  • hytteost

Sådan gør du

Spinatpandekager

  • Start med at skylle spinaten og kom den i en blender sammen med æg, mælk, hvedemel, salt og peber. Blend til en jævn masse.
  • Opvarm en pande med olie og bag pandekagerne.

Fyld

  • Skræl gulerødderne og riv dem groft sammen med squash.
  • Opvarm en gryde med olie og brun kødet. Tilsæt gulerødder, squash, tacomix og vand og rør rundt. Lad det simre i 5 minutter
  • Tag gryden af varmen og rør hytteosten deri
  • Fordel kødblandingen på spinatpandekagerne og nyd dem med diverse slags toppings.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *